Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Παπαμιμίκος: Να εμπνεύσουμε όσους αποστασιοποιήθηκαν

Andreas-Papamimikos
(Photo Eurokinissi)
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι και με τη βούλα ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, και μάλιστα χωρίς ψηφοφορία, καθώς με βάση σχετική δυνατότητα που παρέχει το Καταστατικό της Παράταξης, η εκλογή του έγινε αυτομάτως, από τη στιγμή που δεν υπήρχε αντίπαλη υποψηφιότητα.

“Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία νέα κομματική δομή, έναν νέο πολιτικό οργανισμό που θα προσελκύσει νέους πολίτες αλλά και να εμπνεύσει εκείνους που αποστασιοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Κέντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά”, δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην εκλογή των μελών της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας.
Αναλυτικά, το κείμενο της ομιλίας του Ανδρέα Παπαμιμίκου:
«Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά και όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής γι’ αυτό το τολμηρό βήμα που γίνεται.
Θέλω να ευχαριστήσω το Γραμματέα, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτό το χρονικό διάστημα και να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο αγώνα που έρχεται.
Φίλες και φίλοι, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, ο οποίος θα παράγει ουσιαστικό πολιτικό λόγο και θα στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: Στην ισχυρή και ευέλικτη διοίκηση, στη σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα της εποχής και στη θεματική δομή των περιφερειακών μας οργανώσεων.
Ο σύγχρονος πολιτικός οργανισμός στόχο θα έχει να προσελκύσει καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά πολίτες. Αλλά, παράλληλα, να εμπνεύσει και όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια, για διάφορους λόγους, αποστασιοποιήθηκαν.
Από σήμερα, ξεκινάμε όλοι μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, για να δώσουμε μια πραγματική ώθηση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, ώστε να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Με βασικό, όμως, γνώμονα την Πατρίδα και κέντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο.
Θα δώσω σε σας μόνο μία υπόσχεση: Ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στην ευθύνη που μου έχετε αναθέσει. Και να ξέρετε κάτι: ότι η διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι ότι για μας όνειρο δεν είναι αυτό που δεν θα το πετύχουμε ποτέ. Για μας όνειρο είναι αυτό που δεν πετύχαμε ακόμη.
Σας ευχαριστώ πολύ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου