Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου;

«Δε με νοιάζει, δε ρωτάω η ζωή τι θα μου φέρει», τραγουδούσε κάποτε η Μαίρη Χρονοπούλου σε ταινία της και καθήλωνε τους τηλεθεατές της.


Η Μαίρη Χρονοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και από τότε η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται. Γι’ αυτό και υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Υπήρξε μάλιστα πολύ καλή και στο τραγούδι αφού στη δισκογραφία ερμήνευσε κομμάτια όπως τα «Έκλαψα χθες», «είμαι γυναίκα του γλεντιού» και «του αγοριού απέναντι». 

Η Μαίρη Χρονοπούλου την περίοδο 1992-1994 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Mega «Μάνα είναι μόνο μία». Πέντε χρόνια όμως αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την ανάγκασε να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, εκείνη παρά τις δηλώσεις της ότι δεν φοβάται το θάνατο και ότι έχει ετοιμάσει τον τάφο της, παλεύει για να ζήσει, έστω κι αν βρίσκεται σε καροτσάκι.

Όπως λέει στο newsbeast.gr, δεν φοβάται ούτε φοβήθηκε στιγμή το θάνατο και είναι έτοιμη για όλα. Όμως, προσπαθεί να ζει όσο καλύτερα μπορεί. Όποτε, βρίσκει ενδιαφέρουσα μια θεατρική παράσταση, θα πάει στο θέατρο, όπως σημειώνει. 

Και γι’ αυτό και φέρνει το παράδειγμα του Μπάντμιντον στο οποίο είχε παρακολουθήσει την παράσταση «Θα σε πάρουμε να φύγουμε». Η Μαίρη Χρονοπούλου μάλιστα που έλαμψε τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου συνιστά στους νέους να ασχοληθούν με την υποκριτική αφού πρόκειται για ένα ξεχωριστό και πολύ δημιουργικό επάγγελμα. «Αρκεί όμως να έχουν ταλέντο», υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Η Μαίρη Χρονοπούλου από το κτήμα στο οποίο διαμένει, παρακολουθεί τηλεόραση και μπορεί και σχολιάζει. Της αρέσει μάλιστα η εκπομπή «Your face sounds familiar» γι’ αυτό και παρενέβη τηλεφωνικά για να σχολιάσει τη δική της εμφάνιση από παίκτρια του παιχνιδιού. 

Της έχουν βέβαια κόψει κατά πολύ τη σύνταξη που παίρνει, αλλά, στεναχωριέται πολύ περισσότερο για εκείνους που δεν έχουν να φάνε. Άλλωστε, όπως λέει, ξέρει πολύ καλά ποια είναι η πραγματικότητα γιατί τη βιώνει κι εκείνη ως συνταξιούχος και μάλιστα με κινητικά προβλήματα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου