Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Από golden boy… άστεγος


Συνήθιζε να περνάει τις ημέρες των γιορτών σε χλιδάτες αίθουσες ακριβών ξενοδοχείων της Αγγλίας και της Αμερικής κάνοντας παρέα με άλλα golden boys. Φέτος, ο Κέβιν Μπράουν από την Αγγλία πέρασε τις γιορτές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Λονδίνο και ευχαριστεί τον Θεό που το βρήκε και αυτό…


Μέχρι πρόσφατα δούλευε στο Σίτι και έμενε στο Κένσιγκτον, μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου, αν όχι και του κόσμου. Μια λάθος κίνηση και το αποτέλεσμα ήταν ο χρηματιστής να χάσει τα πάντα. Σπίτι, οικογένεια, χρήματα, όλα…

Σήμερα ζει απομονωμένος σε ένα «καθαρό εγκαταλελειμμένο σπίτι χωρίς τουλάχιστον υγρασία, το οποίο δεν θα συνιστούσα σε κανένα», όπως χαρακτηριστικά λέει.
Η ιστορία του είναι θλιβερή. Μετά την επιτυχία στο Σίτι άνοιξε την δική του επενδυτική εταιρία στην Αμερική και… φαλίρισε. 

«Κανείς δεν φαντάζεται, όταν του συμβαίνει κάτι καλό, ότι μπορεί αυτό να τελειώσει», λέει κοιτάζοντας ένα ζευγάρι, που τώρα απολαμβάνει την ζωή, που κάποτε απολάμβανε εκείνος.

«Ήρθε το “κραχ” και η συμφωνία “πάγωσε”. Τα έξοδα όμως δεν “παγώνουν”. Πάντα έχεις μια ελπίδα μέσα σου ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και ας μην βλέπεις σημάδια ανάκαμψης», συνεχίζει.

Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου