Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς;

Διατηρεί πάντοτε χαμηλό προφίλ και προτιμά να μιλά μέσα από τη δουλειά του. Ο Τάσος Χαλκιάς ήθελε να γίνει ηθοποιός και γι’ αυτό αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1974 με άριστα. Άρχισε την καριέρα του τη δεκαετία του ΄70. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες καθώς και θεατρικές παραστάσεις. Επιτυχία όμως σημείωσε η συμμετοχή του στη σειρά του Mega «Love Sorry» ως υδραυλικός.


Ο ηθοποιός όμως είχε πάντα ένα όνειρο: Να δημιουργήσει τη δική του Σχολή Υποκριτικής. Αυτό έγινε το 2008 διότι θεωρούσε ότι εκείνη την περίοδο είναι καλά οικονομικά και μπορεί να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα. 

Έτσι, ίδρυσε την «Πρώτη Πράξη» στην περιοχή του Κολωνού όμως, η πορεία δεν ήταν ρόδινη. Οι υποχρεώσεις έτρεχαν, τα χρήματα για το ενοίκιο και τις όποιες άλλες υποχρεώσεις ήταν πολλά και τώρα όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο Star κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και συγκεκριμένα το εξοχικό του που έχει δημιουργήσει με τον αδερφό του. 

Μιλώντας στο newsbeast.gr επιβεβαιώνει την δύσκολη οικονομική του κατάσταση αλλά υποστηρίζει ότι είναι έτοιμος να αρχίσει από την αρχή για να επιβιώσει. 

«Ήθελα από τότε που τελείωσα τη δραματική σχολή να γίνω δάσκαλος. Το 2008 άνοιξα τη σχολή με ό,τι είχα και δεν είχα. Όμως, δεν πρόλαβα να αντιμετωπίσω εγκαίρως το πρόβλημα που θα συνέβαινε», λέει. Έτσι, λόγω των ενοικίων που χρωστούσε, του έκαναν έξωση από τη σχολή. 

Έχει μάθει όμως στη ζωή του να αγωνίζεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει από την αρχή. Και τώρα προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί, μετακομίζοντας σε ένα μέρος με φθηνότερο ενοίκιο.

Πάντως, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από την τηλεόραση, απέχει από το γυαλί και εργάζεται στο θέατρο. Άλλωστε, όπως λένε οι περισσότεροι ηθοποιοί, τηλεόραση δεν υπάρχει πια. 

Έτσι, ο Τάσος Χαλκιάς μετέχει θεατρικά στην παράσταση «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή» και αυτό που τον απασχολεί είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αγαπάει πάρα πολύ τη δουλειά του και γι’ αυτό αποφάσισε να επενδύσει σε αυτήν. Και μπορεί να ξέρει ότι το επάγγελμα που έχει επιλέξει είναι δύσκολο, λόγω των δυσκολιών και της οικονομικής κρίσης, αλλά, όπως καταλήγει, θα παλέψει για να βγει νικητής. 

Όπως άλλωστε λέει, είναι κι αυτός ένα από τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της οικονομικής κρίσης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου