Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ο Διώτης, ο Χρυσοχοΐδης, ο Βενιζελος, ο Σαμαράς και τα μυστήρια...


Εκτός από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ο Βαγγέλης Βενιζέλος τον διέγραψε και τον θεωρεί μοναδικό υπεύθυνο για την αλλοίωση της Λίστας Λαγκάρντ, στο ΠΑΣΟΚ βάζουν στον στόχαστρο και τον Γιάννη Διώτη.
    

Ο Γιάννης Διώτης είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο την εποχή της εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη και θεωρείτο στενός φίλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ στηριζόταν στο παρελθόν, από το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε πάρει μαζί του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τον πρώην εισαγγελέα. 

Τα σενάρια που κυκλοφορούν πολλά, κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης ήταν ενήμερος από τον καλό του φίλο Γιάννη Διώτη για τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και μάλιστα ότι ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. 

Άλλοι από την Ιπποκράτους επιχείρησαν να βάλουν στο στόχαστρο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ,τον κατηγορούσαν  ότι μέσω του (πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ) Ι. Διώτη προσπαθούσε να εκθέσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο. 

Τον αστικό μύθο προσπαθούν να διαλύσουν οι τελευταίες διαρροές από την Ιπποκράτους που κάνουν λόγο για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξει τον Χρυσοχοΐδη με τον Διώτη στην υπόθεση Λαγκάρντ με στόχο να  δημιουργηθεί εσωκομματικό πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παρασκήνιο της υπόθεσης «λίστα Λαγκάρντ» είναι έντονο και σιγά σιγά θα μαθαίνουμε περισσότερα για τους χειρισμούς και την εμπλοκή προσώπων. 


N.Π



http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου