Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Ελένη Καστάνη;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σητεία όμως από την Κρήτη έφυγε περίπου στα 15 της, όταν ακόμη ήταν μαθήτρια γυμνασίου. Ήρθε με την οικογένειά της στην Αθήνα και συγκεκριμένα αποφοίτησε από σχολείο των Εξαρχείων. Πέρασε στο πανεπιστήμιο, στη Βιομηχανική Θεσσαλονίκης κι αμέσως μετά στη δραματική σχολή του Βεάκη.
 

Ηθοποιός έγινε, όπως έχει πει, από εσωτερική ανάγκη. Γνώριζε τι ήθελε να κάνει από τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά θέατρο. 

Από την πρώτη της περιοδεία, δεχόταν προτάσεις για συνεργασία. Έτσι, σιγά σιγά και έπειτα από κάποιες εμφανίσεις της, όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους. 

Η εικόνα της δεν την ενδιαφέρει και πολύ, όπως έχει. Δεν την ενδιαφέρει δηλαδή να τσαλακώνεται. Είναι άνθρωπος που υπολογίζει πολύ την οικογένειά της, τους φίλους της και τους συναδέλφους της. Και γι’ αυτό οι περισσότεροι έχουν να πει τα καλύτερα για εκείνη.

Αυτή την περίοδο η Ελένη Καστάνη, όπως λέει στο newsbeast.gr, κάνει διαρκώς πρόβες για τον μονόλογο με τίτλο «Σουέλ» από το ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη σε σκηνοθεσία Χρήστου Παληγιαννόπουλου. Τα περισσότερα πρωινά της τα περνάει κάνοντας πρόβες για το έργο που θα ανέβει μετά τις γιορτές στο Θέατρο Τέχνης.

Παρακολουθεί παραστάσεις στο θέατρο και με τίποτα δεν θα άλλαζε τη δουλειά της. Άλλωστε, ήταν κάτι που επέλεξε συνειδητά. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με την υποκριτική γιατί πιστεύει ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, δεν ρωτάς. Το πράττεις. 

Στον ελεύθερό της χρόνο η Ελένη Καστάνη περπατάει αρκετά. Το συνηθίζει εδώ και αρκετό καιρό. «Προσπαθώ να περπατάω μία ώρα την ημέρα. Όποτε μπορώ φυσικά και δεν έχω δουλειές. Το περπάτημα είναι κάτι που κάνω εδώ και αρκετό καιρό», λέει χαρακτηριστικά. 

Η ηθοποιός, όπως λέει, έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι η μόνη. «Δείτε τι γίνεται γύρω μας. Οπότε, δεν πρέπει να το βλέπουμε ατομικά το θέμα αλλά συλλογικά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου