Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Νένα Μεντή;

Η Νένα Μεντή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο με τον θίασο της Κατερίνας Ανδρεάδη στο έργο «Μαθήματα Ηθικής» και έτσι άρχισε ουσιαστικά την καριέρα της.
 

Πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά τον τελευταίο καιρό έχει αφιερωθεί στο θέατρο. Χθες, όπως ανέφερε μιλώντας στο newsbeast.gr, έδωσε την τελευταία της παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» ως καλεσμένη του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Η παράσταση αυτή σημειώνει τον τελευταίο καιρό μεγάλη επιτυχία και όπως παραδέχεται η ηθοποιός, ήταν κάτι που δεν περίμενε όταν πρωτοπαρουσιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Στις γιορτές η Νένα Μεντή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη που έχει προγραμματισμένες παραστάσεις και στις 14 Ιανουαρίου έρχεται στην Αθήνα. 

Η καταξιωμένη ηθοποιός βρίσκεται στο… τρέξιμο λόγω της δουλειάς της. Δεν προγραμματίζει κάτι καινούργιο για την ώρα. Αναφέρει ότι δεν προλαβαίνει. Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι από τις ηθοποιούς που έχει δουλειά, υποστηρίζει ότι δεν είναι αισιόδοξη για το μέλλον και πιστεύει μάλιστα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν. «Είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου», λέει «αλλά δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Και φανταστείτε ότι εγώ είμαι από τους τυχερούς αφού η δουλειά μου πάει καλά». 

Πιστεύει ότι η κατάσταση στη χώρα της χειροτερεύει διαρκώς. «Πρέπει να αντιδράσουμε μήπως αλλάξουν τα πράγματα», αρκείται να πει χωρίς όμως να σχολιάσει με ποιους τρόπους. 

Θεωρεί ότι «είμαστε σε μία κατάσταση τρόμου» και θεωρεί ότι αυτό έχει γίνει λόγω της τηλεόρασης, η οποία δεν διαθέτει τίποτα άλλο εκτός από δελτία ειδήσεων και τούρκικα σήριαλ. Κάποια από τα οποία, παραδέχεται ότι της αρέσουν. 

Πάντως, παρά το γεγονός ότι πολλοί της ζητούν συμβουλές, εκείνη υποστηρίζει ότι «δεν δίνω συμβουλές σε κανέναν. Δεν μ’ αρέσει να συμβουλεύω. Είναι καλύτερο να διαλέγεις μόνος το δρόμο σου και να προσπαθείς να πετύχεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου