Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η Μισέλ Ομπάμα και το πολιτικό μέλλον της


Michelle-Obama
Θα μπορούσε να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ. Και η δεύτερη εκπρόσωπος της κοινότητας των Αφροαμερικανών, μετά τον… σύζυγό της.

Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε στο ABC και τη Barbara Walters για το πολιτικό μέλλον της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν την ενθουσιάζει ιδιαίτερα το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για κάποιο δημόσιο αξίωμα στην Ουάσινγκτον.
Όπως βέβαια συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, τα… αξιώματα σε καλούν, και έτσι στις ΗΠΑ οι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η Μισέλ Ομπάμα θα μπει μελλοντικά στον πειρασμό. Άλλωστε, η δημοφιλία της παραμένει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι διαθέτει μεγαλύτερο πολιτικό υπόβαθρο από τον ίδιο τον Μπαράκ Ομπάμα.
“Έμαθα από τον σύζυγό μου, παρακολουθώντας τον, ότι ένα σημαντικό δημόσιο αξίωμα απαιτεί μεγάλη υπομονή. Δεν είμαι λοιπόν σίγουρη ότι θα μπορούσε να δείξω τέτοια υπομονή”, ήταν τα λόγια της Μισέλ Ομπάμα. Που φυσικά, κάθε άλλο παρά… κλείνει την προοπτική να εμπλακεί μελλοντικά ενεργά στην πολιτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου