Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς βλέπει “δύσκολο” το 2013, αλλά αισιοδοξεί


Newly appointed Greek Prime Minister Samaras bows in front of Greece's Orthodox Archbishop Ieronymos after a swearing in ceremony at the Presidential palace in Athens
Μέσω της Ελληνικής Ραδιοφωνίας επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς  να απευθύνει το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό. Δίνοντας έμφαση στην οριακή κρίση την οποία διέρχεται η χώρα, αλλά και στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν και δρομολογούνται, ώστε η χώρα να βγει από αυτήν.

“Η Ελλάδα θα τα καταφέρει”, ήταν το κεντρικό περιεχόμενο του μηνύματος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χαρακτήρισε “δύσκολη χρονιά” το 2013 που έρχεται, διατύπωσε ωστόσο την εκτίμηση ότι εφόσον εργαστούμε συστηματικά, η χώρα θα απογειωθεί.
Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για την ανάγκη προάσπισης της κοινωνικής συνοχής, προέταξε ως προτεραιότητα της κυβέρνησής του την καταπολέμηση της ανεργίας, και επεσήμανε ότι οι επενδύσεις είναι το όχημα για να αναστραφεί η πορεία της οικονομίας, μια θετική εξέλιξη η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου