Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Συνελήφθη για χρέη και ο καφετζής της Βουλής!

Καφενείο με τα όλα του ήταν τελικά το … καφενείο της Βουλής. Ο πρώην καφετζής φέρεται να έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για μεγάλη χρέη προς το δημόσιο. Αναφερόμαστε στον πρώην ιδιοκτήτη του καφενείου και εστιατορίου του Κοινοβουλίου του...

οποίου το πέρασμα από εδώ δεν πέρασε απαρατήρητο. Στην ημερήσια διάταξη είχαμε τότε παράπονα από το υπαλληλικό προσωπικό για το αφεντικό τους και που αφορούσε στην καθυστέρηση πληρωμών, ελαστικό ωράριο εργασίας κ.λ.π. Ήταν από τους πρώτους που τόλμησαν να φέρουν στη Βουλή ατομικές συμβάσεις εργασίας αδιαφορώντας για το γεγονός ότι βρίσκονταν στον «Ναό της Δημοκρατίας». Πολλά είχαν ακουστεί τότε για βουλευτή συγγενή του ιδιοκτήτη που φαίνεται να έβαλε το χεράκι του ώστε ο κύριος Γ.Π να περάσει τα σκαλιά του Κοινοβουλίου.

«Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κόρινθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας 49χρονος Έλληνας επιχειρηματίας –νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων) για οφειλές προς το Δημόσιο ,ύψους 316.472,16ευρώ» αναφέρει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/04/blog-post_4106.html#ixzz1sQXIu9Uw

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου