Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Horrorscope 2012

(Π)αστρικές προβλέψεις 2012

Μην χαλάτε τα πολύτιμα χρήματά σας σε αλμπάνηδες της αστρολογίας. Εδώ έχουμε τις καλύτερες και πιο έγκυρες προβλέψεις. Το ετήσιο φοροσκόπιό σας είναι εδώ και εντελώς δωρεάν! Σημείωσις: τα ζώδια των προσώπων που αναφέρονται στο παρόν είναι αληθή......



Δίδυμοι (Γιώργος Παπανδρέου): Το πλανητικό σκηνικό της νέας χρονιάς περιλαμβάνει μεγάλες επιδόσεις στα αγαπημένα σας σπορ, τα οποία θα αποδειχθούν πάρα πολύ χρήσιμα (ίσως και κρίσιμα) για την μακροημέρευσή σας. Τα σπριντ καθώς και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο διαφυγής από εξαγριωμένο πλήθος (κανό, παρά πέντε, μακροβούτι, μαραθώνιος) θα βρεθούν στην ημερήσια διάταξη. Η όψη του Ερμή στο ζώδιό σας δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη. Ενώ προσεύχεστε να είναι ο «κερδώος», εκείνος που φέρνει τάλαρα δηλαδή, ίσως αποδειχθεί κανονικός «ψυχοπομπός». Η κούρσα για την πασοκάρα και ο Πλούτωνας που βρίσκεται σε συζυγία με το Μενίδι θα σας βγάλει την ψυχή. Να αποφεύγετε σχέσεις με ζώδια όπως οι άλλοι Δίδυμοι και ο Βενιζέλος.

Παρθένος (Φώτης Κουβέλης): Στο κόμμα της αποβουτυρωμένης νεοταξικής αριστεροφάνειας που ιδρύσατε («Δημοκρατική Αριστερά») θα γίνει αληθινός συνωστισμός! Αφενός έχετε στις τάξεις σας μια κυρία που μπορεί άνετα να κατοχυρώσει τα δικαιώματα εμπορικής χρήσης της λέξεως «συνωστισμός», την κ. Μαρία Ρεπούση. Η άχρι πρότινος διασημότατη κυρία ανέλαβε ολόκληρο τον τομέα της παιδείας(!) στο κόμμα και εξελέγη στην κεντρική επιτροπή. Η κ. Ρεπούση είναι εκείνη που έγραψε για τον... στρίμωγμα των Σμυρνιών στην προκυμαία της πόλης το 1922, όταν περίμεναν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν από τους Τούρκους συμμάχους μας. Οι υπηρεσίες που προσέφεραν οι Τούρκοι ήταν ακούσια ευθανασία με χατζάρες και τυφέκια. Επίσης, το 2012 προδιαγράφεται λαμπρό μια και εσείς χαίρετε της εκτίμησης και της στήριξης του Γιάννη Κακουλίδη, του χιουμορίστα διαφημιστή. Μόλις βάρεσε φαλιμέντο η εταιρεία του η UpSet! και θα έχει μπόλικο χρόνο να ασχοληθεί με το κόμμα.


Ιχθείς (Άννα Διαμαντοπούλου): Ούτε το 2012 θα ευοδωθούν κάποιες από τις βασικές επιδιώξεις σας, όπως το να πετύχουν οι ανταύγειες που σκέπτεστε να κάνετε στην κουρούπα, να μάθετε καλά ελληνικά ή να εκλεγείτε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Μην δώσετε βάση σε δημοσκοπήσεις που θα σας εμφανίζουν πρώτη για τη διαδοχή, διότι το τρίγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Μίμη Ανδρουλάκη υποδεικνύει ότι τα αισιόδοξα αυτά γκάλοπ έγιναν στο καφενείο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ο Δίας στο Νευροκόπι και η θετική όψη της Σελήνης σχεδόν επιβάλλουν μέσα στο 2012 να προσπαθήσετε να φτάσουν μερικές έστω σελίδες από βιβλία στα σχολεία. Προτιμήστε το «πράσινο βιβλίο» του Μουαμάρ Καντάφι και δεν θα απογοητευτείτε.

Αιγόκερως (Βαγγέλης Βενιζέλος): Ιδανική χρονιά για ανοίγματα! Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από ανοίγματα τρυπών στην τρίμετρη ζώνη του παντελονιού σας μέχρι και τη διεκδίκηση της ηγεσίας της πασοκάρας. Η ολική έκλειψη νοημοσύνης των ψηφοφόρων, η οποία θα συνεχίζεται για όλο το διάστημα που σας θεωρούν σημαντικό, θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση των σχεδιασμών σας. Ίσως στην αρχή του έτους να αντιμετωπίσετε μερικά προβληματάκια ψυχικής υγείας καθώς και νομικά. Αυτά θα ξεπεραστούν σχετικά εύκολα αν δεν καταλήξετε στο εδώλιο ανταρτοδικείου. Οι σχέσεις με την τρόικα αναμένονται συναρπαστικές ενώ τα οικονομικά σας θα γνωρίσουν πρωτοφανή βελτίωση. Η κοινωνικότητά σας, η αποδεδειγμένη εργασιομανία σας και δυο-τρεις τόνοι παϊδάκια θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε το άγχος. Να προσέχετε τις επαφές σας με τους Διδύμους, τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Σωκράτη Ξυνίδη.


Λέων (Γιώργος Καρατζαφέρης): Ο πατριωτισμός σας φέτος βρίσκεται σε συζυγία με τις επιταγές της τρόικας και η συναστρία με το Μνημόνιο σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε κάποιες από τις αξίες που θεωρούνται παραδοσιακές. Η εθνική υπερηφάνεια στον ωροσκόπο σας βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια ενώ οι επικύψεις, οι κυβιστήσεις και οι ασκήσεις συγκυβερνητικής ακριβείας είναι στο φόρτε τους. Η ευθυγράμμιση του Πλούτωνα με την οδό Αραβαντινού πάλι σας καθιστά ύποπτο για καλπάζοντα μητσοτακισμό ενώ εύχεστε ολόψυχα να βρεθεί διακόπτης για να χαμηλώσει τα φώτα του εσωκομματικού ανταγωνισμού και του Μάκη Βορίδη. Το 2012 είναι ιδανικό για να ολοκληρώσετε τις πολιτικές σχέσεις σας με τον Βαΐτση Αποστολάτο -προσφέροντάς του ίσως ό,τι πολυτιμότερο έχετε (την προεδρία του ΛΑΟΣ)- και να συμπληρώσετε επιτυχώς το απέραντο έντυπο της εφορίας Ε9 με τα δεκάδες ακίνητά σας. Σε περίπτωση που τα θυμάστε όλα, μπορείτε να αισιοδοξείτε. Έχετε μνήμη ελέφαντα. Καλό είναι να μην αποκτήσετε και την σιλουέτα του επειδή τρώτε αδιάκοπα παχυντικές πατάτες και φακές.

Καρκίνος (Άγγελα Μέρκελ): Μέσα στο δωδεκάμηνο που έρχεται πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τα βίτσια σας και τις ανώμαλες ορέξεις για παγκόσμια κυριαρχία. Να πάψετε να φαντασιώνετε κολοβομούστακους άντρες που φώναζαν στη Νυρεμβέργη κατά τη διάρκεια ναζιστικών συγκεντρώσεων. Σας πειράζει και δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα. Προς μεγάλη σας θλίψη, οι Έλληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα κατακτήσουν την ελευθερία τους με τον τρόπο που ξέρουν μόνο εκείνοι.

Τοξότης (Γιάννης Ραγκούσης): Η νέα χρονιά ενδέχεται να ενισχύσει την τάση σας για φυγή και για υπέρβαση των προσωπικών αδιεξόδων που σας ταλαιπωρούν από τότε που γνωρίσατε τον ΓΑΠ. Η Αφροδίτη στον Ποσειδώνα δείχνει ότι μάλλον είστε έτοιμος να διαβείτε μεγάλη πόρτα. Εσείς, νοερά, σταυρώνετε τα δάχτυλά σας ώστε η πόρτα ετούτη να είναι η καταπακτή του πλοίου της γραμμής που σαλπάρει για Πάρο – όχι καμιά άλλη δυσοίωνη, από εκείνες που έχουν κατά νου οι ρεβανσιστές της δεξιάς και της αριστεράς. Οι σχέσεις σας με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο θα βελτιωθούν εντυπωσιακά – αν δεν τον πετύχετε στο δρόμο σας. Στη χειρότερη των περιπτώσεων (αν τρακάρετε δηλαδή τον Θύμιο) η θητεία σας στο υπουργείο Άμυνας θα φανεί σωτήρια. Ίσως σας γλιτώσουν από τα νύχια του δυο-τρεις μοίρες αλεξιπτωτιστών και μια μεραρχία τεθωρακισμένων.

Ταύρος (Ντόρα Μπακογιάννη): Προσπαθήσετε να ζήσετε έντονα την ημέρα της ονομαστικής σας εορτής, τα γενέθλιά σας, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, του Άι Γιαννιού, τον Δεκαπενταύγουστο και τη «γιορτή μαρίδας» στον Πειραιά. Όλες οι ευκαιρίες πανηγυριού μαζεμένες μπορεί να ισοφαρίσουν την βιοχλαπάτσα που σας περιμένει ανήμερα των εθνικών εκλογών και να ρεφάρουν το σφόλι της πάνδημης αποδοκιμασίας που θα εκδηλωθεί στο πρόσωπό σας και στο προφίλ του Θόδωρου Σκυλακάκη. Η περίοδος από το 2012 μέχρι το 2112 δεν είναι κατάλληλη για συγκομιδή ψήφων και κομματικούς θριάμβους. Αντιθέτως, προσφέρεται για πλέξιμο, ράψιμο, εμφανίσεις στο Mega, μαγειρική και εξτρίμ σπορ όπως η αποπληρωμή οφειλών που θα έχει δημιουργήσει η λειτουργία του κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία». Τυχεροί αριθμοί: 1,5%, 2,3% και «μηδέν εις το πηλίκιο» (όπως έχει πει ο αλησμόνητος στοχαστής Γιώργος Παπανδρέου).

Ζυγός (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης): Τα τελευταία 1200 χρόνια έχουν αποδείξει ότι οι δυσκολίες, αλλά και οι εκδημίες πολιτικών αντιπάλων, σάς τονώνουν και σάς γεμίζουν αισιοδοξία και όρεξη για ντολμάδες και νέα ανοίγματα. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων (των άλλων) και η αύξηση του οικογενειακού εισοδήματός σας θα είναι οι βασικές σας προτεραιότητες για τους επόμενους μήνες. Την Κυριακή που θα δοθεί ο λόγος σε πρόσωπα που αντιπαθείτε (ο ελληνικός λαός, για παράδειγμα) να αποφύγετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Προτιμήστε ένα ταξιδάκι στη φιλόξενη Μόρντορ και στα μαγευτικά Καρπάθια. Η αποτυχία ενός προσφιλούς σας προσώπου να μπει στη Βουλή ίσως σας πικράνει αλλά θα το ξεπεράσετε σχετικά εύκολα. 

Σκορπιός (Αλέκα Παπαρήγα): Αν διαβάζετε το ωροσκόπιό σας ήδη έχετε παραβιάσει την κομματική γραμμή, που επιβάλλει να μην πιστεύετε τις πάσης φύσεως ιδεοληψίες. Ζώδια, οιωνοσκοπίες, μετενσαρκώσεις, βουδισμοί, νεοπλατωνισμοί και τα άλλα τερτίπια του καπιταλισμού, δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να αποπροσανατολίζουν το προλεταριάτο και να καναλιζάρουν τη δημιουργικότητα και τη θέλησή του για ταξική πάλη σε αιθεροβασίες, οι οποίες οφελούν τα μονοπώλια, τον ιμπεριαλισμό και τον Πιτ Παπαδάκο. Σύμφωνα με απόρρητη ντιρεκτίβα της χιλιοστής Ολομέλειας του ΚΚΕ, από τα «άβαλα-μαντάβαλα», στα μέλη του κόμματος επιτρέπεται μόνον η λελογισμένη ενασχόληση με το Τάι-Τσι (μια και δεν το απέρριπτε ο Μάο). Σε γενικές γραμμές, αν ενδιαφέρεστε, και το 2012 δεν θα είναι το έτος που η Επανάσταση θα κρεμάσει τον τελευταίο καπιταλιστή από τα άντερα του τελευταίου γραφειοκράτη. Αυτά...

Υδροχόος (Ανδρέας Παπανδρέου): Λόγω της διάρρηξης των δεσμών του πνεύματός σας με τον ένσαρκο φορέα του (έτσι λέγεται κομψά ο θάνατος) η νέα χρονιά δεν πρόκειται να φέρει ιδιαίτερες αλλαγές στην κατάστασή σας, η οποία θα παραμείνει σταθερή μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Και το 2012, μερικοί ζώντες θα ενθυμούνται ένα συμβόλαιο που είχατε υπογράψει με την Ιστορία και θα το μνημονεύουν υπομειδιώντας. Το καλό είναι ότι δεν το θυμάται η Ιστορία διότι πάσχει από Αλτσχάιμερ. Άρα δεν πρόκειται να σας γυρέψει τα ρέστα για την αθέτηση της υποσχέσεως. Ο πρωτότοκος γιος σας, ο Γιώργος, δεν πρόκειται να σταματήσει την καμπάνια αναγνωρισιμότητας του επιθέτου σας – αν και οι περισσότερες μνείες για την αποκαλούμενη «δυναστεία» σας θα είναι κάπως αρνητικές. Η πολιτική παρακαταθήκη που αφήσατε πίσω τηρείται κατά γράμμα. Γίνεται στ' αλήθεια... ό,τι νάναι και όλα παν' κατά διαβόλου. 

Κριός (Αδόλφος Χίτλερ): Από το καζάνι, στο οποίο μάλλον σιγοβράζετε, ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον των άλλων. Το δικό σας το γνωρίζετε και γι' αυτό το 'χετε ρίξει στην παλαβή. Οι Έλληνες, στους οποίους χρωστούσατε μπόλικο γδικιωμό ένεκα μαχών Ρούπελ και Κρήτης, φαίνεται να βρίσκονται πάλι στο καναβάτσο. Πάλι θα διαψευσθείτε και θα μασουλάτε άσκοπα το κολοβό μουστακάκι σας. Η στρουμπουλή κομπλέξα διάδοχός σας, η Μέρκελ δηλαδή, δεν θα τα καταφέρει να μας αφανίσει.

Οι προβλέψεις έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα "δημοκρατία"
http://adiavroxoi.blogspot.com/2012/01/horrorscope-2012.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου