Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η Ντόρα ετοιμάζει εκπλήξεις


Την επόμενη εβδομάδα, η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να παρουσιάσει σε επίσημη εκδήλωση μια δέσμη προτάσεων της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση την οποία διέρχεται σήμερα, σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκρινε ότι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη συγκυρία προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις της για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, προκειμένου να διασφαλισθεί η ανεμπόδιστη προοπτική της Ελλάδας προς το μέλλον.
Το πολιτικό και επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη δίνει έμφαση στην παρουσίαση των συγκεκριμένων προτάσεων, που επί της ουσίας θα έχουν τη μορφή και το περιεχόμενο προεκλογικού προγράμματος, ενόψει μιας εθνικής αναμέτρησης που δεν φαίνεται να αργεί. Ένα πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει εκπλήξεις.
Παρά άλλωστε τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν μπαίνει στην επόμενη Βουλή, ή περνάει οριακά το κατώφλι του Κοινοβουλίου το οποίο θα προκύψει από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη δηλώνουν αισιόδοξοι ότι με την παρουσίαση συγκεκριμένων, ρεαλιστικών θέσεων, θα καταφέρουν να προσελκύσουν την κρίσιμη εκλογική μάζα που χρειάζονται, προκειμένου να μην μείνουν εκτός νυμφώνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου