Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αγαπούλα… μόκο


Αμφέβαλε κανείς ότι θα αργούσε να αντιδράσει; Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι πολύ έμπειρος παράγοντας για να αφήσει ακόμα και αυτή τη λεπτομέρεια στην τύχη της. Από τις φυλακές των Σκοπίων όπου βρίσκεται έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να στείλει εξώδικο σε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας να σταματήσει τη σχετική καμπάνια με το σλόγκαν «Αγαπούλα την… κουκούλα» επειδή θίγουν την προσωπικότητά του!

Σύμφωνα με τον Μάκη Ψωμιάδη η επίμαχη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη «με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί “παραθυράκια” για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει “παραθυράκι” στο νόμο…» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο.
Αυτό για να καταλάβουν όλοι ότι η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σοβαρή και δύσκολη όταν εμπλέκονται άτομα με το θράσος του Ψωμιάδη.
Μήπως θα προτιμούσε ο Μάκης την άλλη με τον σουβλατζή να του λέει: « θα σου βάλω και σως για να γλιστράει;»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου