Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πώς πιάστηκε ο Μάκης Ψωμιάδης...



Παρά την "βοήθεια" που είχε ο Μάκης Ψωμιάδης ώστε να κρύβεται στα Σκόπια, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών Αρχών.


Πως έγινε η σύλληψή του: Ο φυγόδικος ποδοσφαιρικός παράγοντας είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι 32χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Καβάλας τον τελευταίο μήνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή", βοήθεια στην παραμονή Ψωμιάδη στην γειτονική χώρα, φέρεται να εξασφάλιζε Έλληνας που διαμένει στα Σκόπια και έχει απασχολήσει τις ελληνικές αρχές για εμπλοκή σε ποινικές υποθέσεις. Όπως τονίζεται στο...

εν λόγω ρεπορτάζ, πρόκειται για άτομο που μετείχε στην προσωπική ασφάλεια του Γ. Κοσκωτά και συγγενή του στρατηγού ε.α. Νίκου Γρυλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον φυγόδικο εντόπισαν υπάλληλοι του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία των Σκοπίων για το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο καταζητούμενος από την Ιντερπόλ.
Οι ελληνικές Αρχές έδωσαν τις κατάλληλες πληροφορίες

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός πως ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς μουστάκι και με βαμμένα μαλλιά, κυκλοφορούσε άνετα στην πόλη των Σκοπίων χωρίς να παίρνει κανένα μέτρο προφύλαξης.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών των Σκοπίων έγινε άμεσα από τον αστυνομικό σύνδεσμο του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια και τον σύνδεσμο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδας στην ΠΓΔΜ, οι οποίοι οδήγησαν βήμα προς βήμα τη σκοπιανή αστυνομία στη σύλληψη.

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι ίδιοι είχαν καλλιεργήσει και διαμορφώσει το έδαφος και το σχετικό πλαίσιο που θα οδηγούσε στη σύλληψη του φυγόδικου Έλληνα υπηκόου, αξιοποιώντας ειδικές πληροφορίες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της ΠΓΔΜ, Ίβο Κότεφσκι, σε δηλώσεις του, επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας πολίτης που συνελήφθη στα Σκόπια, είναι ο Ψωμιάδης Χρυσόστομος, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ.

Πηγή: sport 24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου