Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Έξω φρενών ο Καρατζαφέρης για έναν... βαψομαλλιά!


Με μια οργισμένη ανακοίνωση αντέδρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που αναφέρεται σε διαλόγους που φέρεται να είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Κύπρο και στην εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο Άντυ Χατζηκωστή.


Σύφωνα με αυτήν ο «πληροφοριοδότης» ανήκει σε εκείνους που περιέγραψε ως...βαψομαλλιάδες ο Φ. Κρανιδιώτης. «Το όλο ρεπορτάζ από την Κύπρο είναι «τρίχες» και μάλιστα...βαμμένες» σημειώνεται χαρακτηριστικά. ολόκληρη η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ έχει ως εξής:

«Είναι απορίας άξιο πως έμπειρη γραφίδα παρασύρθηκε από πληροφοριοδότη που φέρει την απάτη επί της κεφαλής. Που ανήκει σε εκείνη την ομάδα, την οποία με γλαφυρότητα περιέγραψε ο κ. Φ. Κρανιδιώτης. Το όλο ρεπορτάζ από την Κύπρο είναι « τρίχες» και μάλιστα …βαμμένες». Σημειώνεται, ότι στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης έκανε άνοιγμα στον Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, το οποίο δεν βρήκε καμία ανταπόκριση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου