Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Γ. Παπανικολάου: Όσους φράκτες και να φτιάξουμε δεν είναι αρκετοί!

Στην τοποθέτησή του "επί σημαντικών πολιτικών ζητημάτων" κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Παπανικολάου τόνισε:

"Η Ελλάδα αποτελεί τη βασική πύλη εισόδου παρανόμων μεταναστών για λογαριασμό όλης της Ευρώπης. Η FRONTEX αναφέρει ότι το 90% των λαθρομεταναστών εισέρχονται στην Ευρώπη από την Ελλάδα".

Και πρόσθεσε: "Όσους φράχτες και να φτιάξουμε, όσες παρόμοιες προσπάθειες και να καταβάλουμε αυτό που πρωταρχικά χρειάζεται είναι μια συνολική στρατηγική αλλά και η αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών. Και για να ξεκινήσουμε σωστά το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να εδραιώσουμε μια καλή συνεργασία για τα θέματα αυτά με την βασική χώρα προέλευσης, την Τουρκία".

Ο ίδιος επεσήμανε ότι εκκρεμεί η υπογραφή συμφωνίας Ευρώπης - Τουρκίας και "γνωρίζουμε καλά ότι για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία και να εφαρμοστεί χρειάζονται περίπου ενάμιση με δύο χρόνια".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρε τα 18000E το μηνα και βουλωσε το καλυτερα λαμογιο

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΙΧΟΣ. ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ

Δημοσίευση σχολίου