Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

‘’ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ’’-Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Του Στέλιου Φενέκου

Αποφάσισα να γράψω αυτές τις γραμμές αφού δεν αντέχω πια να βλέπω το σάπιο σύστημα να προσπαθεί να επιβιώσει εις βάρος μου, εις βάρος σας, εις βάρος των παιδιών μας.

Δημιουργήσαμε την ‘’κοινωνία αξιών’’ και βλέπουμε νέους, εργατικούς και δυναμικούς ανθρώπους να ενώνονται μαζί μας, με στόχο να δημιουργήσουμε την κρίσιμη μάζα ανατροπής. Σκοπός μας είναι να πετάξουμε από τους θώκους τους καταχραστές της εμπιστοσύνης μας, τους σφετεριστές του δημόσιου πλούτου, τους διεφθαρμένους ολιγάρχες, τους εργασιακά αναλφάβητους.
Πολλοί ήλθαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας.

Εθελοντές με αγνές προθέσεις, οραματιστές και εργατικοί που δουλεύουν με ενθουσιασμό.
Υπάρχει όμως και ένα τεράστιο πλήθος αναποφάσιστων, διστακτικών συμπολιτών μας οι οποίοι διστάζουν είτε φοβούνται να κάνουν το βήμα προς τα εμπρός. Διστάζουν να υποστηρίξουν φανερά το ΝΕΟ. Φοβούνται μήπως κάνουν λάθος και προκύψει κι αυτό σαν το παλιό και ζέον. Και στον βωμό της διστακτικότητας, θυσιάζεται η μόνη επιλογή που θα μπορούσε να δώσει ελπίδα στον τόπο μας:
‘’Η αποφασιστική και τολμηρή υποστήριξη των ΝΕΩΝ πολιτικών δυνάμεων’’, που σε γενικές γραμμές αποτελούνται από ανθρώπους άφθαρτους, χωρίς κληρονομικές διαδοχές, με υψηλό πολιτικό κριτήριο έστω κι αν δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Έχουν όλες στελέχη δυναμικά, από τα σπλάχνα της κοινωνίας, που γνωρίζουν τι θα πει δουλειά και σέβονται τον κόπο και την προσπάθεια κάθε εργαζόμενου, κάθε οικογενειάρχη, κάθε νέου που πασχίζει για ένα καλύτερο μέλλον.
Αγαπητοί φίλοι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αναμονής. Μας διέλυσαν τις ελπίδες, διέλυσαν την κοινωνία, την ασφάλεια, κατέστρεψαν την ζωή μας, υποθήκευσαν το μέλλον μας. Δεν πρέπει να φοβάστε πλέον γιατί εκεί επενδύουν για την αυτοσυντήρησή τους. Στο φόβο. Και αυτόν σπέρνουν έντεχνα με τις γκεμπελικές πρακτικές τους.
Η μόνη ελπίδα είναι οι ΝΕΕΣ πολιτικές δυνάμεις.
Δώστε την δυνατότητα με την υποστήριξή σας να πετάξουμε το ΠΑΛΙΟ, τρισάθλιο, ολιγαρχικό σύστημα από τις πλάτες όλων μας. Δώστε την δυνατότητα στο ΝΕΟ και δυναμικό, να αναλάβει τις τύχες της χώρας μας. Να ξαναγεννηθεί μέσα μας ελπίδα, να δώσουμε προοπτική και μέλλον στους δικούς μας ανθρώπους.
Είναι η μεγάλη μάχη του ΝΕΟΥ έναντι του ΠΑΛΙΟΥ για το μέλλον μας. Και πρέπει να την δώσουμε όλοι μαζί.
Ήλθε η ώρα της συμμετοχής.



http://logia-starata.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου