Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Προσυνεδριακή συνάντηση φίλων και μελών Δράσης στις Σέρρες


Η Δράση οργανώνει Ανοιχτό Συνέδριο στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012. Στόχος του συνεδρίου είναι η συνένωση όλων όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, στη δημοκρατία και στο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και των επομένων γενεών να ζήσουν σε μια ανοικτή και ευημερούσα κοινωνία, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας υπεύθυνος φιλοευρωπαϊκός και μεταρρυθμιστικός πολιτικός φορέας.


Στα πλαίσια της προετοιμασίας και της όσο το δυνατόν καλύτερης οργάνωσης του Συνεδρίου, η Δράση οργανώνει τοπικές συναντήσεις με πολίτες που ανησυχούν για την επόμενη ημέρα. Η συνάντηση των Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου στον πολυχώρο ΚΕΔΗΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ), Εθνικής Αντίστασης 34, στις 20:30 το βράδυ. Τη συνάντηση θα ανοίξει ο πρόεδρος της Δράσης, κ. Αντύπας Καρίπογλου.

Στόχος της Δράσης είναι η ισότιμη και ειλικρινής συνεργασία, με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, και όχι η ηγεμονία οποιουδήποτε σε αυτή τη προσπάθεια.  Η Δράση είναι έτοιμη να διαθέσει προς αυτή την κατεύθυνση όλες της τις δυνάμεις χωρίς όρους και προϋποθέσεις, συνεργαζόμενη με τις άλλες κινήσεις που συμμερίζονται την ίδια αγωνία για το μέλλον της χώρας ώστε να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.


Δράση Κ. Μακεδονίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου