Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η Ένωση Μεταναστών Ελλάδας τάσσεται υπέρ των αλλαγών που προωθεί ο Σαμαράς


Σε άνευ προηγουμένου άτακτη υποχώρηση υποχρεώνονται οι ΣΥΡΙΖέοι και οι κάθε λογής «Ραγκούσηδες» για το νέο πλαίσιο απονομής ιθαγένειας καθώς με ανακοίνωση της η Ένωση Μεταναστών Ελλάδας που αποτελείται από 16 σωματεία μεταναστών (Αφγανοί, Πακιστανοί , Κούρδοι, Αλβανοί , Αιγύπτιοι κτλ) τάσσεται υπέρ των αλλαγών που προωθεί ο Σαμαράς.

«Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου να αναθεωρήσει το ν.3838/2010 ο οποίος παρουσίαζε πολλές προβληματικές διατάξεις» αναφέρουν . Τονίζουν ακόμη τα εξής: «Εμείς οι κοινότητες των νομίμων μεταναστών που ζούμε και Εργαζόμαστε στην Ελλάδα πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη για συνολική ρύθμιση μιας μεταναστευτικής πολικής που θα βάλει ένα τέλος στην ταλαιπωρία μας όσων αφορά τις υπηρεσίες του κράτους , και παράλληλα θα βοηθήσει στην ομαλή ένταξη των παιδιών μας στην ελληνική κοινωνία, Προς όφελος πάντα της Ελλάδας του μέλλοντος .

Πιστεύουμε ότι η συμφωνία περισσότερων κόμματων της βουλής , θα δώσει αρωγή στην σταθερή πορεία της χώρας , σε ότι έχει σχέση με την μετανάστευση». Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους φορείς : Κούρδων Μεταναστών Ελλάδας , Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδα-Πακιστάν, Σύλλογος Εργαζόμενων Μαροκινών στην Ελλάδα , Κλαμπ Ελλήνων Μολδαβων , Ιορδανική Κοινότητα Ελλάδος, Αφγανική Κοινότητα Ελλάδας , Κλαμπ ελλήνων Μαροκινών , Ρομανική Κοινότητα Ελλάδος « Ο Άγιος Στέφανος ο μέγας», Σύλλογος Ελεύθερων Συρίων, Ινδική Κοινότητα Ελλάδος, Ένωση Πολωνών Στην Ελλάδα, Ένωση Πακιστανών δημοσιογράφων, Ένωση επιχειρηματιών Πακιστανών Ελλάδος, Κοινότητα του Μπανγκλαδες στην Ελλάδα, Αιγυπτιακή κοινότητα «Ελραμπτα», Εργατικό σύλλογος Αλβανών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου