Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BARILLA: TA BARILLA PICCOLINI ΣΤΟ HOMETASTE ΤΟΥ GOLDEN HALL


Γεύση από Barilla στο Home & Taste του Golden Hall:


Η Barilla και τα Barilla Piccolini θα υποδέχονται τους καταναλωτές από 15 Οκτωβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου στις κουζίνες του Golden Hall, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Home & Taste που στόχο έχει να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις επιλογές ευ ζην μέσω της γεύσης, διακόσμησης κλπ...


Πιο συγκεκριμένα, ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και οι συνεργάτες του θα μαγειρεύουν στην κουζίνα που απευθύνεται στους ενήλικες με σάλτσες και ζυμαρικά Barilla και στην παιδική κουζίνα νόστιμα πιάτα με Barilla Piccolini με τους μικρούς φίλους των ζυμαρικών. Τα παιδιά μέσω της συμμετοχικής εμπειρίας θα μάθουν μικρά μυστικά της μαγειρικής, θα δημιουργήσουν δίπλα στον δημοφιλή σεφ και θα πάρουν δώρο αναμνηστικές ποδιές Barilla Piccolini για να συνεχίσουν τις μαγειρικές τους περιπέτειες και στο σπίτι, ενώ παράλληλα, παιδιά και γονείς θα ενημερώνονται για τη σπουδαιότητα της ισορροπημένης διατροφής.

Για την Barilla η ισορροπημένη διατροφή είναι θεμελιώδης αξία, γι’ αυτό συμμετέχει σε κάθε πρωτοβουλία για την ενημέρωση του κοινού, αλλά και σε κάθε ενέργεια που στοχεύει στη διασφάλιση σωστής διατροφής για όλους. Στo πλαίσιο της ενέργειας Home & Taste, η Barilla θα διαθέσει ποσότητα ζυμαρικών για τους συμπολίτες μας που βιώνουν πιο έντονα την οικονομική  κρίση, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της να αποτελεί ενεργό και υπεύθυνο μέλος της ελληνικής κοινωνίας.




Πληροφορίες: *αία relate, κα Σοφία Τσιτσώνη, τηλ.: 210-7418900, fax: 210-7418930, e-mail: tsitsoni@aea.gr  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου