Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Από τον Κλιντ Ίστγουντ στη… Σκάρλετ


Η πολιτική, επικοινωνιακή και… αισθητική υπεροχή του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στη Σάρλοτ έναντι του αντίστοιχου των Ρεπουμπλικανών στην Τάμπα της Φλόριντα, μπορεί να διαφανεί και από τους αστέρες του Χόλιγουντ που στάθηκαν στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα και του Μιτ Ρόμνεϊ αντίστοιχα.

Στην Τάμπα, η θυελλώδης αν και μάλλον… γραφική ομιλία του Κλιντ Ίστγουντ, έκλεψε την παράσταση από τον Μιτ Ρόμνεϊ, προκάλεσε ωστόσο σοβαρές αντιδράσεις, και μάλλον ενόχλησε, παρά έδωσε πόντους στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Στη Σάρλοτ, το Χόλιγουντ επιβεβαίωσε ότι στηρίζει τον Μπαράκ Ομπάμα. Από τις χορηγίες του Τζορτζ Κλούνεϊ, στην παρουσία ηθοποιών-celebrity, σαν τη Τζέσικα Άλμπα, την Εύα Λογκόρια και φυσικά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, η ομιλία της οποίας, όπως και πριν από τέσσερα χρόνια στο Συνέδριο του 2008, συγκέντρωσε τα περισσότερα χειροκροτήματα.
Η «Black Widow» των «Avengers» και διαχρονική μούσα του Γούντι Άλεν, κέρδισε τις εντυπώσεις με τη φράση «είμαστε η γενιά, η φωνή της οποίας δεν ακούγεται. Ψηφίστε τον Μπαράκ Ομπάμα για να ακουστεί», την ώρα που στο Twitter, οι χρήστες αφιέρωναν περίπου τα διπλάσια σε σχέση με ό, τι είχαν κάνει για τον Μιτ Ρόμνεϊ, θετικά σχόλια για τον σημερινό ένοικο του Λευκού Οίκου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου