Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Κεφαλογιάννης: «Η κρίση έχει όνομα… Ανδρέας Παπανδρέου»

Οι νοοτροπίες του ΠΑΣΟΚ μετακομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις πολιτικές ευθύνες, δηλώνει ο νέος Γραμματέας της Ν.Δ.

Την θέση της Ν.Δ. απέναντι στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο εξέφρασε ο νέος Γραμματέας της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Ο κ. Κεφαλογιάννης, βάζει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι, ασκώντας σκληρή κριτική απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας αναφορά ακόμη και στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, τις πολιτικές του οποίου επιχειρεί να προσεγγίσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης:

« Όλο αυτό που ψάχνει το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι οι νοοτροπίες της δεκαετίας του ΄80, το σύστημα εξουσίας ΠΑΣΟΚ, όλα αυτά οι λογικές του «Τσοβόλα δώστα όλα»…όλο αυτό το σύστημα που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ΄80 που οδηγούσε την Ελλάδα να έχει ελλείμματα 14%, κάθε χρόνο μας έλειπαν 14% και οι τόκοι και τα πανωτόκια, ενώ δεν είχαμε τίποτα ως χρέος την δεκαετία του ΄80 ούτε στον ιδιωτικό ούτε στο δημόσιο τομέα…Αυτή τη νοοτροπία πληρώνουμε…
Πολιτικές ευθύνες έχουν ήδη καταλογιστεί από την ιστορία, η κρίση έχει ένα όνομα και επώνυμο είναι Ανδρέας Παπανδρέου και νοοτροπίες ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, αυτή είναι η πολιτική ενοχή που θα καταγράψει η ιστορία και υπάρχουν ασφαλώς και ποινικές ευθύνες όπως αυτές του κου Τσοχατζόπουλου και άλλων, οι οποίοι παρουσιάζονται με αποδείξεις ότι είναι έκνομοι…»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου