Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

“Ορισμένοι δικαστές παραμένουν εκτός πραγματικότητας”


Πριν από λίγες μέρες ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης μας εξέπληξε ευχάριστα εφαρμόζοντας για πρώτη φορά, την νομοθεσία για τις επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποκάλυψη για το ξενοδοχείο στην Πάρο, όπου εργαζόταν ο βιαστής της 15χρονης, αποφάσισε και διέταξε το κλείσιμο του ξενοδοχείου για 5 ημέρες μέσα στον Αύγουστο.

            Πράγματι εάν θέλουμε να λυθεί το μείζον ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως δεν αρκούν τα αστυνομικά μέτρα τύπου Ξενίου Διός. Πρέπει η Κοινωνία μας να αυτοπροστατευθεί με το να μην βρίσκουν δουλειά πλέον όλοι αυτοί στην Ελλάδα, έτσι ώστε να μην επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπο προορισμού τους. Όσο εδώ περνούν ή νομίζουν ότι θα περνούν καλύτερα απ’ότι στο Πακιστάν κλπ τόσο θα έρχονται. Η κατάληξη αυτού του φαινομένου θα είναι εκτεταμένες συγκρούσεις στις πόλεις μας, στο τέλος το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της ΧΑ πολύ ψηλά σε εκλογική δύναμη, εξευτελίζοντας την Ελλάδα και πολύ αίμα. Ή θα λύσουμε λοιπόν τώρα το πρόβλημα ή θα καταστραφούμε!
            Έρχεται λοιπόν ο Υπουργός, για πρώτη φορά, στέλνει το σωστό σήμα της Τιμωρίας των παρανόμων εργοδοτών και μάλιστα το κάνει στην εκλογική του περιφέρεια, πράγμα που είναι ακόμη γενναιότερο.
            Και ξαφνικά ένας δικαστής, αποφασίζει να αναστείλει την απόφαση. Μά αν περάσει ο Αύγουστος, τότε η ποινή και άρα η δύναμη του παραδείγματος δεν θα έχει πλέον καμμία αξία. Άρα ο δικαστής που έβγαλε αυτή την απόφαση είναι σαν να μην θέλει να σωθεί η Ελλάδα, κατά κυριολεξια εκτός τόπου και χρόνου.
            Σε όσους θα σπεύσουν να πουν ότι δεν πρέπει να γράφω αυτά που γράφω τώρα, διότι η Δικαιοσύνη είναι Ανεξάρτητη και δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στο έργο της, θα απαντήσω ότι οι Δικαστικές αποφάσεις στις Δημοκρατίες δεν είναι υπεράνω κριτικής. Και οι δικαστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν ζουν σε άλλη χώρα και από την κατάληξη της μάχης κατά της λαθρομεταναστεύσεως, θα κριθεί και το δικό τους μέλλον.
            Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι τις σχετικές πρωτοβουλίες του Υπουργού Εργασίας και η Ελληνική Δικαιοσύνη ας μην βάζει εμπόδια στην προσπάθεια επιλύσεως αυτού του μεγάλου θέματος. Οι δικαστές πρέπει να είναι σύμμαχοι και όχι εχθροί του Κράτους.

Άδωνις Γεωργιάδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου