Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κεφαλογιάννης:Πρώτα η Ελλάδα και μετά το κόμμα

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην ιεράρχηση των αξιών της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει πρώτα η Ελλάδα, το Έθνος μας και μετά το κόμμα. Στο πλαίσιο της εντολής που πήραμε από την Πολιτική Επιτροπή να τα αλλάξουμε όλα στη Νέα Δημοκρατία και να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να τα αλλάξει όλα στην Ελλάδα, ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη και τη συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, για να συντονίσουμε δράσεις που θα αναλάβουμε από τη μεριά του κόμματος για να βοηθήσουμε αυτήν την εθνική προσπάθεια. 

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση της ιστορίας της. Όσα αντιμετωπίζουμε και θα αντιμετωπίσουμε είναι δύσκολα για την ελληνική κοινωνία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε - και θα το κάνουμε - είναι τα μέτρα που θα ληφθούν να έχουν μια προμετωπίδα: τη λέξη δικαιοσύνη. 

Δικαιοσύνη σημαίνει ότι οι έχοντες θα πληρώσουν τα βάρη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε και θα είμαστε πιο ήπιοι σε αυτό που ζητάμε από τον απλό πολίτη, που σήμερα δυσκολεύεται στην καθημερινότητά του. 

Εμείς, από την πλευρά του κόμματος, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε το κυβερνητικό έργο, να βγάλουμε την Πατρίδα μας σε ξέφωτο από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται εξαιτίας ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε εδώ και πολλά χρόνια και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε σήμερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου