Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί πρωτοβουλιών Παπανδρέου για κυβέρνηση συνεργασίας



Απαράδεκτα και αναληθή χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος «τα διακινούμενα σήμερα από μερίδα του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, δήθεν σενάρια που αναφέρονται στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και σε επικείμενες πρωτοβουλίες του».


Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το Σάββατο, ο πρωθυπουργός φέρεται να εξετάζει τη δυνατότητα να ζητήσει τη σύγκληση διευρυμένου Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή και των πρώην πρωθυπουργών Κ.Σημίτη, Κ.Καραμανλή και Κ.Μητσοτάκη.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια, ο κ. Μόσιαλος σημειώνει ότι «ακόμη κι αν είναι προϊόντα φαντασίας, είναι απαράδεκτα και ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια».

Επισημαίνει πως «είναι φανερό ότι, την ώρα που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δίνουν μαζί με τον ελληνικό λαό έναν μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, με όλες αυτές τις δήθεν πληροφορίες, όσο κι αν επιχειρείται, δεν πλήττονται οι προσπάθειες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, αλλά υπονομεύεται η πολιτική σταθερότητα, η ομαλή πορεία της χώρας και απειλείται το εθνικό και δημόσιο συμφέρον».

«Αυτή την ώρα της μεγάλης μάχης οφείλουν όλοι να συστρατευθούν στην προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μόσιαλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου