Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

κ. Παπανδρέου μην ανησυχείτε, εθνική ομοψυχία υπάρχει... Εναντίον σας!


Η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη έχει ξεσηκωθεί! Μετά την 28η σειρά είχαν τα γήπεδα όλης της Ελλάδας! Το πασίγνωστο πλέον "δε σε θέλει ο λαός - παρ τη τρόικα και μπρος" δονεί κάθε εκατοστό της χώρας κ μάλιστα στα γήπεδα όπου υπάρχει κ η αντίστοιχη «γηπεδική κουλτούρα» ο πρωθυπουργός ακούει τ’ ακατανόμαστα...


Κύριε Παπανδρέου συγχαρητήρια λοιπόν! Πετύχατε την πολυπόθητη εθνική συνεννόηση... Μόνο, για μια στιγμή... για αφουγκραστείτε λίγο καλυτέρα... Όλη η Ελλάδα είναι εναντίον σας! Αν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε, έστω και από το iPad σας (γιατί, για το δρόμο δε νομίζω να το επιχειρήσετε ποτέ πια), τα μηνύματα του απλού κόσμου, θα δείτε ότι δεν έχει αγανακτήσει μόνο η Χρυσή Αυγή κ ο σύριζα, που σκοπίμως βάζετε στο ίδιο τσουβάλι, για να περάσετε την προπαγάνδα των ακραίων μειοψηφιών (ξέρουμε κ εμείς από προπαγάνδα κύριοι...), αλλά καθολικά ο Ελληνικός λαός!

Το 15% που χαριστικά σας δίνουν οι φίλοι σας δημοσκόποι, για να μη διαλυθείτε σε μια νύχτα, δεν είναι ούτε 5! Έχω καιρό να ρωτήσω κάποιον κ να μου πει ότι θα ψηφίσει πασοκ, ακόμα κ φανατικοί ψηφοφόροι σας!

Στις εξέδρες των γηπέδων, αντίπαλοι φίλαθλοι ενώνουν τις φωνές τους μόνο για να σας βρίσουν, στους δρόμους πλέον δεν υπάρχουν κομματικές ταμπέλες, απλά όλοι είναι απέναντι σας!

Άρα, οι προσπάθειες και οι εκκλήσεις σας έπιασαν τόπο! Μια Ελλάδα ενωμένη απέναντι σ’ εσάς κ τα αφεντικά σας (πλέον κ επίσημα)


Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

www.panagiotisiliopoulos.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου