Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Βαρομετρικό χαμηλό … για το ΠΑΣΟΚ στη νέα δημοσκόπηση της Kapa Research


Σε χαμηλά ποσοστά εξακολουθούν να κινούνται τα μεγάλα κόμματα, με τη ΝΔ όμως να προηγείται με 7,8% του ΠΑΣΟΚ και με οκτώ κόμματα να διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή.

Ειδικότερα στην δημοσκόπηση για λογαριασμό του Βήματος, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 22,2%, ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 14,7%!!! Ακολουθούν το ΚΚΕ 9,1%, ΛΑΟΣ 6,3%, ΣΥΡΙΖΑ 5,1%, Δημοκρατική Αριστερά 4,2%, Οικολόγοι 3,4%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,6%, Άρμα Πολιτών 1,8 %, ενώ άλλο κόμμα θα ψήφιζαν το 4,1% των ερωτηθέντων.

Πάντως στην δημοσκόπηση προηγείται η αδιευκρίνιστη ψήφος με 26,5%!!!

Στην μέτρηση η κοινή γνώμη αξιολογεί αρνητικά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα προκύπτουν και για τα πολιτικά κόμματα με τους πολίτες να ζητούν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά να παρουσιάζουν έντονες αντιφάσεις σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα την αποτελούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προτείνουν για τη σύνθεσή της πρόσωπα, τα οποία σε άλλη ερώτηση της έρευνας κρίνουν ως ακατάλληλα να κυβερνήσουν!


Πηγή: 
http://piazzadelpopolo.blogspot.com
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου