Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Συμβουλές για το τέλειο σεξ στο αυτοκίνητο!

Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται κατάλοιπο της εφηβείας, τότε που δεν είχαν δικό τους στέκι για να φέρουν το κορίτσι τους. Για τους περισσότερους, όμως, συνιστά μια κυρίαρχη φαντασίωση, αφού συνδυάζει δύο αντρικά μεγάλα πάθη: τη γυναίκα και το αυτοκίνητο.


Για να αποφύγεις τις κακοτοπιές και να γκαζώσεις εκεί που πρέπει, απλώς ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και το σίγουρο είναι ότι δεν θα δεις το βιντεάκι σου στο ίντερνετ...
Πάρε πολεμοφόδια
Ο έρωτας είναι πόλεμος κι εσύ δεν μπορείς να πας χωρίς την πανοπλία σου –ειδικά μέσα στο αυτοκίνητο θα χρειαστείς κάποια έξτρα πολεμοφόδια. Ξεκίνα με τα προφυλακτικά, ανανέωνε τα χαρτομάντιλα στο ντουλαπάκι και έχε εύκαιρη μία πετσέτα. Ότι χρησιμοποιήσεις, βάλ’ το πρώτα σε μια σακούλα κι έπειτα πέταξέ το. Δεν σου φταίει σε τίποτα το περιβάλλον.
Βρες το μονοπάτι
Τσέκαρε το μέρος που θα την πας από την προηγούμενη. Μην το ψάχνεις παρέα με την κοπέλα σου, αφού το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να την φρικάρεις. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρει ότι «κάτι θα γίνει απόψε», γιατί μπορεί να τρομάξει, να βάλει τις φωνές και να πάρει δρόμο.
Φτιάξε τη δισκοθήκη σου
Η ρομαντική μουσικούλα είναι ότι πρέπει για να σπάσει τον πάγο και να της περάσει τα κατάλληλα μηνύματα. Μίλα της αργά και χαμηλόφωνα, για να καταλάβει ότι αυτή η νύχτα είναι ιδιαίτερη για σένα. Όταν οδηγείς, μπορείς να χρησιμοποιείς το δεξί σου χέρι για τις αναγνωριστικές κινήσεις. Αλλά πρόσεξε, δεν πρέπει να φτάσεις από νωρίς στο στόχο.
Μέτρα τα αστέρια
Ας πούμε ότι έφτασες στον προορισμό σου και το φεγγάρι είναι ορατό –δεν είναι απαραίτητο να έχει πανσέληνο. Φτιάξε μία ιστορία με το πρωταγωνιστές το ουράνιο στερέωμα και τους πλανήτες. Όλες οι γυναίκες θέλουν, κάποια στιγμή, να βρεθούν στα άστρα.
Check out
Τσέκαρε το σημείο που θα αράξεις, φροντίζοντας να μην έχει περίεργους πεζούς. Δεν πρέπει να είναι πολύ ερημικά, αλλά ούτε και σε κεντρική λεωφόρο. Μην ανάψεις τα φώτα ενόσω είσαι σε «απασχόληση», για να μην ενοχληθεί κάποια παρέα που έφτασε εκεί πριν από σένα.
Lock in
Κλείδωσε τις ασφάλειες του αυτοκινήτου, ώσετ να προφυλαχτείτε από το «κακό συναπάντημα». Για περισσότερη άνεση ρίξε τις πλάτες των καθισμάτων μισή διαδρομή πίσω –σε γωνία 45 μοιρών– γιατί, αν τις ζορίσετε στα όρθια, μπορεί και να σπάσει η καστάνια τους και η επισκευή τους στο συνεργείο να σου στοιχίσει όσο ένα διήμερο στη Μύκονο.
Πέρνα στο καθιστικό
Αν δεν έχει πρόβλημα η σύντροφός σου κι εσύ διαθέτεις SUV με φιμέ πίσω τζάμια, μετακομίστε στα πίσω καθίσματα –αν είναι δερμάτινα, ακόμα καλύτερα. Οι επιλογές στις στάσεις σας μόλις αυξήθηκαν κατά πολύ.
Άνοιξε το παράθυρο
Η τριβή αυξάνει τη θερμοκρασία. Στην πέμπτη δημοτικού που το έμαθες δεν ήξερες ότι θα σου χρησιμεύει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Αν δεν θέλεις να γίνετε πατούρα στον ιδρώτα, άνοιξε λιγάκι τα μπροστινά παράθυρα. Σε περίπτωση που αντέχει η μπαταρία σου, βάλε το A/C χωρίς να λειτουργεί ο κινητήρας.
Βγες από το στόχαστρο
Αποφύγετε να βγάλετε πόδια έξω από το παράθυρο ή την ηλιοροφή, για να μην δώσετε στόχο. Επίσης, αφήστε τις απότομες κινήσεις για το κρεβάτι. Μερικές αναρτήσεις τρίζουν ενοχλητικά.
Post game show
Όταν τελειώσετε, μην βάλεις αμέσως μπροστά τη μηχανή. Μείνε στο αυτοκίνητο μέχρι να σου ζητήσει εκείνη να φύγετε. Αν θέλει να φύγετε αμέσως, την επόμενη φορά ετοιμάσου να πληρώσεις ξενοδοχείο.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου