Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Χακερ "χτύπησε" τη σελίδα της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου


Πανικός στη σελίδα ONNED DWDEKANHSOU στο Facebook Άλλαξαν το λογότυπο της ONNEΔ  βάζοντας έναν δονητή! Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα κάποιοι έσπασαν τον κωδικό πρόσβασης!


Το IFmedia επικοινώνησε με τον πρόεδρο της NΟΔΕ κ. Τάκη Μιχαήλου, για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπου και αυτός δήλωσε αιφνιδιασμένος για το γεγονός και απ’ ότι πληροφορήθηκε πρόκειται για κακόβουλη πράξη ενός χάκερ ο οποίος βρήκε τρόπο πρόσβασης στη σελίδα. Αυτή τη στιγμή την έχει μπλοκάρει και μάταια προσπαθούν οι άνθρωποι της ΟΝΝΕΔ να το διορθώσουν.



Το IFmedia επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Καραμαρίτη ο οποίος μας είπε ότι ταλαιπωρείτε από τις 04:00 το πρωί να διορθώσει το πρόβλημα που άγνωστος προς αυτούς δημιούργησε.. Όπως μας είπε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, κάτι ανάλογο είχε γίνει και προεκλογικά αλλά τότε κατάφεραν  σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα να το διορθώσουν. Eιναι μια προβοκάτσια που δεν θα περάσει. Η ΟΝΝΕΔ απαντάει με δράσεις απέναντι σε αυτούς τους τραμπούκους που προσπαθούν μέσω του διαδικτύου να δημιουργήσουν εντυπώσεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου