Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τα... σπασικλάκια του Χόλιγουντ

Νομίζατε ότι οι σταρς του Χόλιγουντ ήταν από μικρή ηλικία το ίδιο λαμπεροί, όπως σήμερα; Τότε θα πρέπει να δείτε τις φωτογραφίες από την εποχή που πήγαιναν σχολείο! Γυαλάκια, στραβά δόντια, κοτσιδάκια και εμφάνιση που ταιριάζει σε σπασικλάκια. Δείτε τους... nerds του Χόλιγουντ...

Celine Dion
Βλέποντας τη σχολική φωτογραφία της Celine Dion μπορεί κανείς να καταλάβει δυο πράγματα. Πρώτον, ότι η μύτη έχει αλλάξει και δεύτερον για ποιο λόγο αγαπά τις δακρύβρεχτες μπαλάντες. Όταν ήταν μικρή δεν θα την πλησίαζε κανένας συνομήλικός της!
Daniel Radcliffe
Σπασικλάκι με τη βούλα! Τώρα έχει καλογυμνασμένους κοιλιακούς, αλλά ως πιτσιρικάς ο «Χάρι Πότερ» δεν είχε εμφάνιση, που τον κατέτασσε στους δημοφιλείς του σχολείου.
Demi Moore
Είναι απίστευτο πόσο έχει αλλάξει η Demi Moore με το πέρας του χρόνου! Είναι απόδειξη ότι οι σταρ δεν γεννήθηκαν με τη λάμψη, που τους έχουμε συνηθίσει.
Sarah Jessica Parker
Με τη βοήθεια του πλαστικού, αλλά και του στυλίστα η Sarah Jessica Parker έγινε τοπ όνομα στο Χόλιγουντ. Πάλι καλά που υπάρχουν οι παλιές φωτογραφίες να θυμίζουν ότι και οι σταρ γεννήθηκαν με ατέλειες!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου