Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Το aftodioikisi.onned.gr αλλάζει

undefined

Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης των στελεχών μας, αλλά και όσων άλλων ενδιαφέρονται, για τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Στα πλαίσια της προσπάθειας μας αναμορφώνουμε (σχεδόν έχουμε τελειώσει) το aftodioikisi.onned.gr και του δώσαμε ύφος blog.

Μέσα από το aftodioikisi.onned.gr εκτός από την παρουσίαση αυτοδιοικητικών νέων θα παρέχουμε τη δυνατότητα στα στελέχη μας, που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση, να αρθρογραφούν και να παρουσιάζουν τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους για την περιοχή τους.

Εννοείται πως αυτή τη δυνατότητα την έχει και κάθε νέος που θέλει καλοπροαίρετα να αναδείξει ένα πρόβλημα της γειτονίας του ή να παρουσιάσει της προτάσεις του για τη βελτίωση της καθημερινότητας και των υπηρεσιών του Δήμου ή της Περιφέρειας του.

Η δημοσίευση αυτών των άρθρων θα γίνεται από τους διαχειριστές του aftodioikisi.onned.gr έπειτα από αποστολή τους στο mail της γραμματείας μας local.gov@onned.gr.

Τέλος δημιουργήσαμε το Facebook Fan Page της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης http://www.facebook.com/aftodioikisi.onned.gr με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσία μας στο internet. Τα like και οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου