Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Quiz - Ποια ΔΑΠ μεγάλης σχολής του κέντρου εμφανίζει πολλά στελέχη απογοητευμένα από τη σημερινή της διοίκηση;

Για να βοηθήσουμε λίγο...
Ήταν η σημαία της πρώην διοίκησης της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, μία οργάνωση που παραδοσιακά στελέχωνε τα γραφεία με ικανά στελέχη, η οποία όμως μετά τις προεδρικές εκλογές της ΟΝΝΕΔ,  έχει αλλάξει πλεύση και στηρίζει πια ξεκάθαρα τη νέα διοίκηση. 
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η φετινή πορεία της εν λόγω ΔΑΠ δείχνει να είναι κακή, ενώ πολλά στελέχη της εμφανίζονται απογοητευμένα από το νέο της υπευθυνικό σχήμα... Θεωρείται ότι πολλά άξια πρόσωπα της οργάνωσης περιθωριοποιήθηκαν λόγω "διαφορετικών" εσωκομματικών προτιμήσεων, πράγμα που όμως έχει σοβαρό αντίκτυπο στη συνοχή της. Άλλωστε, η πρώην ηγετική ομάδα, διατηρούσε την οργάνωση σε ποσοστά σταθερά υψηλότερα του 40%, που κάποιες φορές πλησίαζαν την αυτοδυναμία, επιδόσεις που μάλλον δύσκολα θα διατηρηθούν και φέτος...
Η αρχική συγκρατημένη εσωτερική "δυσάρέσκεια", μετατρέπεται σιγά σιγά σε αναβρασμό, πράγμα που διογκώνεται από την αδυναμία των 2 επικεφαλής να διαχειριστούν την κατάσταση...
Αναμένονται εξελίξεις...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι αφού έδιωξαν με τις κλωτσιές τους γνωστούς φοιτητοπατέρες - νταβάδες τους θα αρχίσει η ανάκαμψη. Τέτοια που να τεκμηριώνεται με πραγματικές ψήφους και όχι με αποτελέσματα νοθευμένα μετά από καταμετρήσεις ...ημερών!

Ανώνυμος είπε...

nai kserw kala opws ginontai sto papei kai sto panteio,oso gia ntavades uparxei megaluteros apo to katsafado?

Unknown είπε...

basika oloi gnwrizoume oti oi sugekrimeni dap(sxolis tou kentrou) paei g founto..k auto ofeiletai apokleistika sto gegonos oti st timoni briskontai teleiws amfilegomena atoma pou dn boroun na pisoun oute tn idio tous tn eauto g tpt pleon..k t mono pou koitoun einai pws 9a poulisoun tous pantes..

Δημοσίευση σχολίου