Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Η Φεβρωνία για τον Δήμο Σπάρτης

Fevronia-Patrianakou
Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να απέχουν κάτι λιγότερο από έναν χρόνο, πολλά στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταπηδήσουν… στις γειτονιές, και να ασχοληθούν με τα κοινά Περιφερειών και δήμων.

Η Ελλάδα στα χρόνια του Μνημονίου εξελίσσεται σε μια εξαιρετικά σύνθετη συνισταμένη για τους βουλευτές, που καλούνται να ψηφίζουν δύσκολα και αντιδημοφιλή δημοσιονομικά μέτρα, με αποτέλεσμα να έχουν δυστοκία εδραίωσης των επιχειρημάτων τους στις συζητήσεις με την εκλογική βάση τους.
Η Αυτοδιοίκηση από την άλλη, με αυξημένες πλέον αρμοδιότητες και με κονδύλια… σε αναμονή, προσφέρει την ευκαιρία για ουσιαστικό και μετρήσιμο έργο, καθώς και για προβολή χωρίς τα συνεπακόλουθα του Μνημονίου.
Ο “Τύπος της Κυριακής” δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ για βουλευτές που θα ενδιαφέρονταν να μετακινηθούν σε δήμους και Περιφέρειες, στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης το 2014, και μεταξύ των ονομάτων ξεχωρίζει και εκείνο της Φεβρωνίας Πατριανάκου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η βουλευτής Λακωνίας ενδιαφέρεται για τον Δήμο Σπάρτης, και με δεδομένο τον δυναμικό χαρακτήρα της και την έντονη δραστηριοποίησή της τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσε να αποτελέσει μια διαφορετική υποψηφιότητα.
Η Φεβρωνία Πατριανάκου διετέλεσε επί διακυβέρνησης Καραμανλή βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ήταν εκπρόσωπος Τύπου στις ευρωεκλογές του 2009, και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, με κεντρικό ρόλο στη χάραξη του σχεδιασμού για την προεκλογική μάχη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου