Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Υποψήφιοι φυλακισμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι

Του Άγη Βερούτη

Το κύριο αντικείμενο του σημερινού κειμένου μου αναφορικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι η φυλάκισή τους ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, και όχι ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ: Επειδή ΕΙΣΑΙ ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να πληρώνεις τον ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ που ονομάζεται Εισφορά ΟΑΕΕ, ανεξάρτητα από το τί κάνεις.

Αν δεν μπορείς να πληρώσεις τα €5.400 ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΟΑΕΕ, + τα €650-€1000 τέλος επιτηδεύματος, και το φόρο που αναλογεί στο τεκμήριο διαβίωσης των €3000 που ορίζεται ως ελάχιστο εισόδημα του ΕΕ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.

Η διαφορά ανάμεσα στον ποινικό κρατούμενο και τον πολιτικό κρατούμενο είναι ότι ο πρώτος φυλακίζεται για κάτι που ΕΚΑΝΕ, ενώ ο δεύτερος για κάτι που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ή για κάτι που ΕΙΝΑΙ.

Οι Ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που τους επιβάλλονται επειδή ΕΙΝΑΙ μικρομεσαίοι, είναι πολιτικοί κρατούμενοι!

Τόσο απλά.




http://logia-starata.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου