Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Τόνυ Δημητρίου;

Ο Τόνυ Δημητρίου γεννήθηκε στο Λονδίνο αλλά μεγάλωσε στη Λευκωσία. Πρωταγωνίστησε σε πολλά σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης και σε θεατρικές παραστάσεις.
 

Ο ηθοποιός έφυγε από την Κύπρο στα 18 του. Ήρθε μόνος του, εδώ, όπως έχει παραδεχτεί, χωρίς να γνωρίζει κανέναν και προσπάθησε να φτιάξει μια ζωή και μια καριέρα. Άλλωστε, ο πατέρας του στην Κύπρο έχτισε την καριέρα του ως ηθοποιός και εκείνος ήθελε να φτιάξει μόνος του την πορεία του. Ο Τόνυ Δημητρίου αναφέρει: «Όταν αντιμετώπιζα δυσκολίες πείσμωνα κι έκανα ότι δουλειά μπορούσα για να τα καταφέρω. Τα τελευταία χρόνια συνδυάζω εργασία στην Ελλάδα και την Κύπρο». Νοσταλγεί την καλή εποχή της τηλεόρασης γιατί σήμερα ακόμη κι αν δουλεύεις, δεν ξέρεις πότε θα πληρωθείς. «Είναι δύσκολο να χαίρεσαι ενώ οι συνάδελφοί σου δεν εργάζονται», υποστηρίζει. 

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Πιστεύει πάντως ότι η αγάπη του κόσμου είναι πολύ σημαντική για έναν ηθοποιό. Και θέλει οι νέοι να επιλέγουν τη δουλειά για το θέατρο και όχι για τη δόξα και την εφήμερη προβολή. 

Η ζωή του έχει αλλάξει λόγω της κρίσης. Όπως υποστηρίζει, δημιούργησε την οικογένειά του όταν τα πράγματα στη χώρα μας ήταν πιο εύκολα γιατί τώρα έχουν αλλάξει άρδην. Μάλιστα, έχει μειώσει και τα έξοδά του όπως κάθε Έλληνας. 

Οι φίλοι του είναι η οικογένειά του, αλλά ο Ολυμπιακός το μεγάλο του πάθος. Του αρέσει πάντως να διασκεδάζει με απλά πράγματα, αλλά κυρίως τα ταξίδια, όποτε μπορεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου