Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Οι Γάλλοι “εκτελούν” τον Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ! Ραγδαίες εξελίξεις…


Απολύτως έκθετος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ μετά την γνωστοποίηση των νέων εγγράφων που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας.
Όπως προκύπτει οι Γάλλοι έστειλαν επίσημα το CD στον τότε υπουργό Οικονομικών κάνοντας χρήση της φορολογικής σύμβασης Ελλάδας – Γαλλίας για την ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών και όχι «άτυπα και εμπιστευτικά» όπως επίμονα ισχυριζόταν ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Πέραν αυτού στο διαβιβαστικό τους έγγραφο επισήμαιναν ότι το περιεχόμενο της λίστας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για «φορολογικούς σκοπούς» εκθέτοντας με τον τρόπο αυτό τις φαιδρές δικαιολογίες του κ. Παπακωνσταντίνου περι «παράνομου προϊόντος και άρα μη αξιοποιήσιμου»!
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τα πρωτόκολλα παράδοσης παραλαβής και τα έγγραφα που συνόδευαν το CD κατά την πρώτη έλευση στην Ελλάδα στις 29.09.2010 τα οποία καταρρίπτουν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τους ισχυρισμούς Παπακωνσταντίνου με τους οποίους επιχείρησε να δικαιολογηθεί για τους λόγους που έκρυψε και δεν έδωσε την λίστα στο ΣΔΟΕ για φορολογικούς ελέγχους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου