Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κουίκ: Γίνονται πράγματα που δεν με βρίσκουν σύμφωνο


Ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ξεκαθαρίζοντας ότι συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις στους ΑΝ. ΕΛ, παρά την παραίτηση του, από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου.

«Τον τελευταίο καιρό είμαι στα κάγκελα με τον τρόπο που λειτούργει η βουλή. Σας λέω κατηγορηματικά, ότι δεν είμαι καθόλου κουρασμένος, όπως ελέχθη μέσα από το κόμμα μου. Είμαι της άποψης του «ουδείς αναντικατάστατος». Πολλές φορές η παραίτηση δεν στρέφεται εναντίον κάποιου παρά μπορεί να είναι η προάσπιση», σχολίασε αρχικά ο κ. Κουίκ και συνέχισε:
«Είναι πραγματικά τρελό να γίνεται σπέκουλα για μετεκλογικές συνεργασίες. Γίνονται κάποια πράγματα που δεν με βρίσκουν σύμφωνο αλλά και αυτά, αρκεί να τα κουβεντιάζουμε».
Ο κ. Κουίκ αποκάλυψε ότι έμαθε από tweet ότι ο κ. Καμμένος είναι στο Ρέικιαβικ. «Δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν βουλευτή του κόμματος μου να με ερμηνεύει στις ανακοινώσεις μου. Εγώ συνεχίζω και συνεχίζω με όλες μου τις δυνάμεις. Αν κάποιος αισθάνεται ότι στέλνω άλλα μηνύματα, ας κάτσει να το υπολογίσει. Εγώ θα συνεχίσω», ξεκαθάρισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Τέλειωσαν τα ψέματα. Κάναμε συνέδριο, έχουμε πρόγραμμα, πρέπει όλοι να σοβαρευτούμε, πρέπει όλοι να βγούμε στο δρόμο», συμπλήρωσε ακόμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου