Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ο Μπέκαμ αποσύρεται από την ενεργό δράση!


David-Bechkam
Το όνομά του έγινε… brand name, λιγότερο για το έτσι κι αλλιώς αδιαμφισβήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο του, και περισσότερο για τη συνολική παρουσία του στον δημόσιο βίο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε ηλικία 38 ετών πλέον, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, και για τον λόγο αυτό δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έκανε η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο. ”Αισθάνομαι ότι τωρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Τίποτα δεν θα αναπληρώσει το γεγονός ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Δεν θα είχα πετύχει τίποτα χωρίς την οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου για τις θυσίες που έκαναν”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.
Ο Μπέκαμ, που μετά την πολυετή θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα βρετανικά γήπεδα, όπου έγινε και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας των “Λιονταριών”, επέλεξε να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να βοηθήσει μεταξύ άλλων την καριέρα της συζύγου του Victoria, άλλοτε διαπρεπές μέλος του μουσικού συγκροτήματος Spice Girls.
H ανακοίνωση του “αντίο” από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, έρχεται μερικές μόλις μέρες μετά την απόφαση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να εγκαταλείψει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με τον σερ Άλεξ να είναι ο προπονητής που ανακάλυψε και επένδυσε στο ταλέντο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου