Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ


Ο Σάκης Ιωαννίδης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία, που διεξήχθη σήμερα για την ανάδειξη του νέου προέδρου της «γαλάζιας» νεολαίας.


Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1983 στην πόλη της Δράμας. Φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης και το 2001 τελείωσε το 1ο Λύκειο. Μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων πέρασε στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ίδιου Τμήματος.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, συμμετείχε στα φοιτητικά δρώμενα, διατελώντας Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Παντείου από το 2004 έως το 2006. Κατά το ίδιο διάστημα ήταν υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου Πανεπιστημίου και συμμετείχε στα όργανα διοίκησης του Πανεπιστημίου.
Από τα φοιτητικά του χρόνια εργάζεται έχοντας απασχοληθεί το περισσότερο διάστημα σε εταιρία χρηματοοικονομικών μελετών, αλλά και ως ειδικός συνεργάτης στον τομέα Επιμόρφωσης και Πολιτικής Ακαδημίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας.
Από το 2007 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και από το 2010 διετέλεσε για δύο χρόνια Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων.
Ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου συνέχισε ως Υπεύθυνος Επαρχιακών οργανώσεων έως το Φεβρουάριο του 2013, οπότε και αποχώρησε προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ.
Επίσης, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος,του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου