Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


 
Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, σχετικά με την απαράδεκτη ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τη επέτειο της δολοφονίας του 15 χρόνου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Διαβάσαμε, με έκπληξη, πριν από λίγο την ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σχετικά με τη συμπλήρωση 4 χρόνων από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 

Είναι ντροπή και αίσχος να χρησιμοποιείται ένα τόσο τραγικό γεγονός για την εκδήλωση κομματικών θέσεων και πολιτικών πεποιθήσεων. 

Είναι απαράδεκτο στη μνήμη ενός αδικοχαμένου νέου κάποιοι να ασκούν πολιτική. Είναι τραγικό και ανεύθυνο να συσχετίζεται το θλιβερό εκείνο γεγονός με τη δήθεν επανάσταση συμμοριών που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν περιουσίες, που κατέκαψαν την Αθήνα, που βύθισαν ΑΝΑΙΤΙΑ στο πένθος τρεις οικογένειες. 

Ως νέοι, μέλη και ΕΜΕΙΣ της σημερινής κοινωνίας που κάποιοι οικειοποιούνται, όπως άλλωστε κάνουν και με τη Δημοκρατία, καλούμε, τον Πρόεδρο των συνιστωσών, κ. Τσίπρα να καταδικάσει την ανακοίνωση της Νεολαίας του κόμματός του. Ο σεβασμός στους εκλιπόντες και στους συνανθρώπους μας και η ηθική είναι σίγουρα έννοιες που κάποιοι αγνοούν συστηματικά ή μάλλον, είναι έννοιες που απουσιάζουν από τη «δική» τους κοινωνία και τη «δική» τους Δημοκρατία. Θα πρέπει όμως να συμβιβαστούν με αυτές, θα πρέπει να τις εντάξουν στου δικούς τους «ηθικούς κανόνες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου