Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στα 10 εισιτήρια δώρο το 1 απο τον ΟΑΣΑ


eisitiria-OASA
Στα δέκα εισιτήρια δώρο το ένα θα παίρνουν όσοι αγοράζουν δεσμίδα των δέκα τεμαχίων από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ έως το τέλος Ιανουαρίου 2013.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπογράφουν οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών, Μεταφορών και Εργασίας, η χορήγηση του δωρεάν εισιτηρίου θα ισχύει για τα ενιαία εισιτήρια αξίας 1,40 και 0,70 ευρώ, καθώς και τα εισιτήρια μίας διαδρομής( με λεωφορείο, τρόλεϊ ή τραμ) αξίας 1,20  και 0,60 ευρώ.
Παράλληλα στην ίδια εγκύκλιο προβλέπεται ότι θα διατίθεται εκ νέου στο κοινό το τριήμερο τουριστικό εισιτήριο, αξίας 20 ευρώ. Το εισιτήριο αυτό επιτρέπει απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων με Μ.Μ.Μ. αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α. και από μία διαδρομή από και προς τον Αερολιμένα Αθηνών με το Μετρό ή τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS Αεροδρομίου.
Ακόμη, καθιερώνεται εβδομαδιαίο εισιτήριο για το αεροδρόμιο με την ονομασία «7ήμερο εισιτήριο αεροδρομίου», το οποίο θα ισχύει στους συγκοινωνιακούς φορείς αρμοδιότητας ΟΑΣΑ.
Το προαναφερόμενο εισιτήριο επιτρέπει απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων με τα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των γραμμών Αεροδρομίου με το μετρό και τα λεωφορεία express.
Ενώ η χρονική ισχύς του είναι επτά πλήρη 24ωρα από την πρώτη και μοναδική επικύρωσή του. Η τιμή του 7ήμερου εισιτηρίου αεροδρομίου ορίζεται σε 50 ευρώ και δεν διατίθεται αντίστοιχο εισιτήριο μειωμένης τιμής.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου