Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Απόστολος Γκλέτσος: Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης! (βίντεο)

Με αφορμή το βίαιο επεισόδιο που εξελίχθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη, ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τόνισε πως αν ήταν στο στούντιο του ΑΝΤ1 την ώρα που διαδραματίστηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο θα είχαν... άσχημα ξεμπερδέματα!


«Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη, προσθέτοντας ότι δεν περιμένει τίποτα από τον Μιχαλολιάκο.

Παράλληλα, προέτρεψε τις αρχές να πάρουν τον Κασιδιάρη και να τον βάλουν στο ψυχιατρείο! Όσον αφορά τον ξάδερφό του που είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, είπε «δυστυχώς έχει το ίδιο όνομα με εμένα»!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μαθαίνουν όλοι για τον αποστολο : τραμπουκικη οικογένεια με εσωτερική κόντρα με τον ξαδερφο του που ανήκει στην χΑ για το κουμάντο της πόλης στυλιδας . Αυτο το βλέπουμε άλλωστε και απο τα σχόλια του ηθοποιού . Πίσω απο τα λόγια και τις δηλώσεις αυτές κρύβονται χρήματα μαύρα απο μαύρες δραστηριότητες της οικογένειας του αποστολου το ξέρουν όλοι στην πόλη . Και κάτι ακόμη εδω φαίνεται ότι το φίδι έχει βγει απο το αυγό του πολλα χρόνια στο όνομα της αριστεράς που ένας τραμπουκικη όπως ο αποστολής ο φερόμενος Ντοβας της ελληνικής tv χρησιμοποιεί την πολιτική για να βγάζει πλέον το ψωμί του γιατι δεν υπάρχουν άλλες ιερατο

Δημοσίευση σχολίου