Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η ποινή του Άκη για το κινητό στην φυλακή

Tην ανώτατη πειθαρχική ποινή επέβαλε το συμβούλιο των φυλακών στον Άκη Τσοχατζόπουλο για το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο κελί του. Η ποινή αυτή είναι 100 βαθμοί. Συγκεκριμένα, αυτοί οι βαθμοί μετράνε σε...


περιπτώσεις αποφυλάκισης με όρους, σε άδειες ή άλλα ευεργετήματα. Ο πρώην υπουργός απολογούμενος στο συμβούλιο, παραδέχτηκε το παράπτωμά του.

Την ίδια ώρα, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, με προσφυγή της στο συμβούλιο πλημμελειοδικών, ζήτησε να αποφυλακιστούν όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστηρίζοντας ότι τόσο η ποινική προδικασία όσο και οι ποινικές διώξεις που οδήγησαν στις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις είναι παράνομες και άκυρες.


Μάλιστα, για να δικαιολογήσει το νομικό ισχυρισμό της, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, μέσω του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, προτάσσει το θεσμό του οικονομικού εισαγγελέα υποστηρίζοντας ότι αυτός έπρεπε να χειριστεί την υπόθεση και να ασκήσει τις διώξεις και όχι εισαγγελείς πρωτοδικών.

Εν τω μεταξύ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο ημερολόγιό του απευθύνεται σε έναν Γιάννη ζητώντας να του επιστρέψει χρήματα που του είχε δώσει να διακινήσει. Ωστόσο, ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος διατέλεσε γενικός διευθυντής εξοπλισμών από το 1997 ως το 2000 διαψεύδει κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

"Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με "μαύρο" χρήμα ή παράνομο πλουτισμό. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται σε μένα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, υποστηρίζει με δηλώσεις του στο real.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου