Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιοί σταρ μπαίνουν στη Βουλή;


Η Άντζελα Γκερέκου, δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στην Κέρκυρα, όπως επίσης και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη που κατέβαινε υποψήφια στη Β΄Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ, όπου το κόμμα ηττήθηκε κατά κράτος. Εκτός Βουλής μένει ο Γιάννης Βούρος που κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με την απόφασή του να στηρίξει το Μνημόνιο.


Αν και δήλωνε "γοητευμένος από τον Αντώνη Σαμαρά" ο Ρένος Χαραλαμπίδης που κατέβαινε στη Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, δεν κατάφερε να ..σαγηνεύσει τους ψηφοφόρους. Επίσης,  το γεγονός ότι το ΛΑ. Ο.Σ δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή είχε ως αποτέλεσμα να μην εκλεγούν τελικά ο Κώστας Μπίγαλης, ο Νεκτάριος Σφυράκης και η Βάνα Μπάρμπα. Μάλλον δεν θα γίνουν πράγματα..

Εκτός Βουλής μένει μάλλον - δεδομένου ότι η καταμέτρηση συνεχιζόταν ως αργά - ο ηθοποιός Γιώργος Πάντζας που ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Υπόλοιπο Αττικής,  όπως και ο Γιάννης Μπέζος, που ήταν υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ.

Αντίθετα σχεδόν βέβαιη θεωρείται η εκλογή της Ελένης Γερασιμίδου στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης  ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο Υπόλοιπο Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 'Ενας ακόμα ηθοποιός και αγαπημένος 'Ελληνας κωμικός, ο Παύλος Κοντογιαννίδης εκλέγεται στη Β’ Αθηνών με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, όπως και η 'Ελενα Κουντουρά που εξελέγη πανηγυρικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Αθηνών.
Τέλος, φαίνεται ότι εκλέγεται στο νομόΤρικάλων με την πρώτη του απόπειρα ο Γιώργος Κυρίτσης, που έβαλε υποψηφιότητα με τη ΔΗΜΑΡ.
 Λιγότερα πρόσωπα και από τον χώρο των ΜΜΕ, θα περιλαμβάνει η νέα Βουλή.  Στους υποψήφιους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν περιλαμβάνονται η Εύα Καϊλή (ΠΑΣΟΚ)  ο Αντώνης Λιάρος (ΠΑΣΟΚ), ο Γιώργος Καραμέρος (Οικολόγοι Πράσινοι), ο Γιώργος Κύρτσος (ΛΑΟΣ), η Άρια Αγάτσα (ΠΑΣΟΚ) , η Πόπη Διαμαντάκου (ΔΗΜΑΡ), ο Σίμος Κεδίκογλου (ΠΑΣΟΚ), η Τάνια Ιακωβίδου (ΝΔ) και ο Μανώλης Μαυρομάτης (ΝΔ).
Εντός Βουλής θα είναι η Λιάνα Κανέλλη (πρώτη σε σταυρούς, με το ΚΚΕ στην Α' Αθηνών), ο Τέρενς Κουίκ (επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων), η Φωτεινή Πιπιλή (ΝΔ, Α'Αθηνών) η Σοφία Βούλτεψη, η Άννα Καραμανλή, ο Αργύρης Ντινόπουλος (όλοι με τη ΝΔ, στη Β΄Αθηνών), ο Νάσος Αθανασίου (με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο υπόλοιπο Αττικής) και ο Γρηγόρης Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου