Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Έκανε κανό πριν ... "ξεκάνει" 30.000 δημοσίους υπαλλήλους!

Όπως γράφει το kentrinews.gr, o πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την Κυριακή το πρωί λίγες ώρες πριν το υπουργικό συμβούλιο που αποφάσισε την εφεδρο-απόλυση 30.000 δημοσίων υπαλλήλων , πήγε για ... κανό στο Σχοινιά!

Έτσι λύθηκε και η απορία της αναβολήςόσων γνώριζαν ότι το υπουργικό συμβούλιο είχε οριστεί για το πρωί, αλλά μετά μετατέθηκε για τις 18.00 το απόγευμα και εν τέλει για τις 19.00.
Γράφει σχετικά το εν λόγω site: 

 
"Σιγά που δεν θα έβρισκε ευκαιρία ο Γιώργος Παπανδρέου για το αγαπημένο του άθλημα! Έτσι, την Κυριακή το πρωί (στις 11) βρέθηκε για άλλη μια φορά στον Σχοινιά και το ‘ριξε στο… κουπί με το αγαπημένο του κανό. 
 
Ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την προπόνησή του στη μία το μεσημέρι και με τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου για να προετοιμάσει τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ξεκίνησε τελικά λίγο πριν τις 7 το απόγευμα.
 
Ο κ. Παπανδρέου, πάντως, φαίνεται να ακολουθεί σταθερό πρόγραμμα, καθώς για κανό στον Σχοινιά ήταν και την Παρασκευή το βράδυ"…
 
Είναι σαφές ότι ο άνθρωπος έχει "ασπρίσει" όπως μας πληροφορούν για τα μαλλιά του τα κυβερνητικά "παπαγαλάκια". Αλλά μάλλον από την αρμύρα της θάλασσας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου