Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΟΝΝΕΔ VS ΟΝΝΕΔ


Η ΟΝΝΕΔ με Πρόεδρο τον Δημήτρη Ματράκα, εξέδωσε δελτίο Τύπου για τους αγώνες ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η άλλη …ΟΝΝΕΔ με τη ΔΑΠ. Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Σχετικά με αγώνες ποδοσφαίρου που διοργανώνονται από “φαντάσματα” που χρησιμοποιούν την ονομασία ΟΝΝΕΔ, διευκρινίζονται τα εξής :
 
- Η ΟΝΝΕΔ Ευβοίας δε διοργάνωσε ποτέ καμία σχετική εκδήλωση
- Προκαλεί αλγεινή εντύπωση να επισκέπτεται ο υπεύθυνος οργανώσεων επαρχίας την πόλη μας για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα κάποιων μελών της ΔΑΠ-ΤΕΙ, όταν εδώ και 6 μήνες δεν την επισκέφτηκε για να εξηγήσει στον Πρόεδρο της Ν.Ε. πώς διεγράφησαν, εν μία νυκτί, όλοι οι οννεδίτες της Εύβοιας, πώς καταργήθηκαν υπάρχοντα Τοπικά Γραφεία και πώς αντικαταστάθηκαν από γραφεία-φαντάσματα.
- Επανάληψη: Οι οννεδίτες στην Εύβοια δεν κάνουν αβάντες σε βουλευτές. Δεν πήγαν και δε θα πάνε ποτέ οργανωμένα σε ομιλίες τους. Ο καθένας ψηφίζει το βουλευτή της αρεσκείας του, χωρίς “γραμμή”. Αγωνίζονται για την Παράταξη και τις ιδέες τους. ΜΟΝΟ. Και δεν έχουν ταρίφα.

- Αξιέπαινη κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια. Προτείνεται στους διοργανωτές η ίδρυση μιας ΜΚΟ για να εμπλουτίσουν το...φιλανθρωπικό τους έργο. Αρκεί να μην είναι σαν και αυτές που ερευνά ο εισαγγελέας για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Γνωρίζουν σχετικά...

-Ενημέρωση: Η πολιτευτής του Νομού Παππά λέγεται Βάσω και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γκλέτσος δεν υπάρχει. Κατανοητά τα λάθη. Ούτε εμείς γνωρίζουμε όλους τους υποψηφίους στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα. Απλά την επόμενη φορά να σας τα λένε καλύτερα για να μην εκτίθεστε. Και τσαντίζονται τ' “αφεντικά”...

-Επισήμανση: Σε ανακοινώσεις, υποτίθεται “επίσημες”, ιδιότητα “δεξί χέρι” δεν υπάρχει. Μην τις μπερδεύετε με τα στημένα παραπολιτικά που δίνετε. Εκτίθεστε περισσότερο...

- Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, δε θα δοθεί συνέχεια Αλλά κατατίθεται η επιφύλαξη χρήσης κάθε νομίμου δικαιώματος εναντίον όποιου επιμείνει να χρησιμοποιεί δημοσίως και εντός Νομού την ονομασία της Οργάνωσης χωρίς απόφαση του μοναδικού εκλεγμένου οργάνου της στην Εύβοια, δηλ. του Προέδρου της."

Υ.Γ. 1 Όσοι “παράγοντες” είναι ποδοσφαιρόφιλοι, να έρθουν μια Κυριακή και σε έναν αγώνα του ΑΟΧ, να δουν και κανένα ντόπιο νέο, γιατί σε λίγο καιρό θα τους αφιερώνουμε το “σφύριξα κι έληξες”.

Υ.Γ. 2 Προς κ. Μαρτάτο-δεξί χέρι : Εδώ είναι Χαλκίδα. Δεν είναι το cafe-bar Cabayor στο Κολωνάκι. Γνωρίζετε σχετικά...
 
Πηγή: eviatop 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου