Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Χθες Τετάρτη 24/3 , έγινε, για μία περίπου ώρα, νυχτερινό καταδρομικό άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η αιφνιδιαστική αυτή δράση έγινε μετά από συλλογική ομόφωνη απόφαση της Ανοιχτής συνέλευσης των επιτροπών αγώνα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" Βορειας Αττικής που έγινε χθες στο Καπανδρίτι. (www.oxidiodia.gr)

Από τον τόπο της συνέλευσης δεκάδες αυτοκίνητα ξεκίνησαν σε μια αυτοκινητοπομπή που με αναμένα φώτα και αλάρμ κατευθύνθηκε στα διόδια.

Κρατώντας στα χέρια, με τον έντονο βοριά να ανεμίζει τις σημαίες του κινήματος με τα πολλά μικρά κόκκινα ψαράκια που τρώνε το μεγάλο ψάρι, οι μπάρες των διοδίων άνοιξαν η μία μετά την άλλη παραδίδοντας τον εθνικό δημόσιο δρόμο μας πάλι, χωρίς χαράτσι, στους οδηγούς.
 
Χιλιάδες αυτοκίνητα περάσαν, παρά το προχωρημένο της ώρας, κορνάροντας πανηγυρικά.
Κανένας οδηγός δεν βρέθηκε να θέλει να πληρώσει διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ (Μέσα ΜεγαλοΕργολαβων) που εφευρίσκουν κίνημα Πληρώνω.
 
Αντίθετα αρκετοί ήσαν αυτοί που έστω και για λίγα λεπτά της ώρας σταματούσαν τα αυτοκίνητα τους συμμετέχοντας στην δράση. Μεταξύ των αποφάσεων της Συνέλευσης ήταν τα ανοίγματα απελευθέρωσης των διοδίων τόσο προγραμματισμένα όσο και αιφνιδιαστικά.
 
Στην συνάντηση παρευρέθησαν συναγωνιστές που έλαβαν εκφοβιστικα εξώδικα σημειώματα απο τη Νέα Οδό . Διευκρινίστηκε από την ομάδα νομικής βοήθειας ότι αυτό το χαρτί είναι ένα απλό σημείωμα που καλό είναι να μην πεταχτεί αλλά να πάει στον κάδο ανακύκλωσης.
Θα ακολουθήσουν και βίντεο τόσο απο την συνέλευση όσο και από την νυχτερινή αιφνιδιαστική δράση στα διόδια Αφιδνών.
 
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"  www.oxidiodia.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου