Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Δεν υπάρχει αισχροκέρδια στην Ελλάδα



«Δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στην Ελλάδα» υποστηρίζει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντίνος Ρόβλιας και χαρακτηρίζει «κακόπιστη παραπληροφόρηση» τους ισχυρισμούς του Επιτρόπου Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τζον Ντάλι, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Κώστα Πουπάκη.

«Η αλήθεια είναι ακριβώς αντίθετη. Ο κ. Πουπάκης ήταν αυτός που έκανε λόγο στην ερώτησή του για δήθεν ασύστολη κερδοσκοπία και ο επίτροπος κ. Ντάλι του απάντησε ότι, για τα όσα ισχυρίζεται, δεν είναι αρμόδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή», υποστηρίζει ο κ. Ρόβλιας.

Παράλληλα ο υφυπουργός τονίζει ότι διεξάγονται συνεχείς έλεγχοι από το υπουργείο, έτσι ώστε «οι τιμές να κινούνται στο εύλογο και νόμιμο ύψος σε σχέση με τις διεθνείς τιμές των πετρελαιοειδών και τις τιμές των διυλιστηρίων». 

Καταλήγοντας, ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης υποστηρίζει ότι για τρίτη συνεχή ημέρα η τιμή της αμόλυβδης παρουσιάζει κάμψη, ακολουθώντας την κάμψη των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου