Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Τραγικό, είναι 3 ετών και ζυγίζει 60 κιλά!


Είναι μόλις 3 ετών και ζυγίζει 57 ολόκληρα κιλά, 5 φορές πάνω από το φυσιολογικό του βάρος!
Ο Lu Hao από την Κίνα είναι επικίνδυνα παχύσαρκος και οι γονείς του φοβούνται για την υγεία του. Όταν γεννήθηκε, ζύγιζε μόλις 2.6 κιλά, αμέσως μετά όμως και μέσα σε λίγους μήνες όλα είχαν αλλάξει για το μικρό αγόρι, καθώς έφτασε τα 10 κιλά τους τρεις πρώτους μήνες ζωής του... 
Για να χορτάσει καταναλώνει καθημερινά τεράστιες ποσότητες φαγητού. Χαρακτηριστικά, όπως δηλώνει ο πατέρας του, τρώει περισσότερο από ότι οι δύο γονείς του μαζί.

Μάλιστα οι ίδιοι λένε ότι αν και προσπαθούν να μην του δίνουν πολύ φαγητό ο μικρός γίνεται επιθετικός και τους πετάει διάφορα πράγματα.
Ο Lu έχει ήδη αποβληθεί από τον παιδικό σταθμό καθώς οι υπεύθυνοι έκτιναν ότι συνιστά απειλή για τα υπόλοιπα παιδιά. Έτσι αναγκάζεται να μένει σπίτι και να παίζει μόνος του.
«Ο μικρός δεν είναι μια απλή περίπτωση υπέρβαρου παιδιού. Μιλάμε για σπάνια περίπτωση παχυσαρκίας που οφείλεται σε παθολογικά και ορμονικά αίτια. Πρέπει να χάσει επειγόντως βάρος γιατί κινδυνεύει άμεσα η καρδιά του», λέει ο γιατρός που παρακολουθεί το 3χρονο αγοράκι.
Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν 60 εκκατομμύρια παχύσαρκοι στην Κίνα, με τον αριθμό τους να έχει διπλασιαστεί από το 1992 εώς το 2002.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου