Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δεν αποδέχεται τη μετάταξή της η Β. Τζότζολα

Δε θα αποδεχθεί τη μετάταξή της από την πρώην «Ολυμπιακή», επανέλαβε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασιλική Τζότζολα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5». «Γεννήθηκε ένα νόμιμο δικαίωμα, του οποίου δεν θα κάνω χρήση ως πολιτικό στέλεχος. Δεν είμαι αμειβόμενο στέλεχος. Όταν προσφέρω νομικές υπηρεσίες στους πελάτες μου, πληρώνομαι και τρώω ψωμί...
Γεννάται ένα δικαίωμα στους εργαζομένους της πρώην «Ολυμπιακής» και εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια, στο ήθος, στον πολιτικό λόγο του καθενός να κρίνει εάν θα αποδεχθεί τη θέση. Το αντίθετο του ηθικού δεν είναι το ανήθικο. Στην πολιτική ένα κι ένα δεν κάνουν ποτέ δύο. Μπορεί να κάνουν τρία ή τέσσερα».

Πάντως, απέφυγε να κρίνει τη στάση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκη, ο οποίος ήταν επίσης εργαζόμενος στην «Ολυμπιακή» και έκανε χρήση του δικαιώματος μετάταξης. «Δεν θα κρίνω κανενός πολιτικού τη στάση. Ασκεί δικαίωμα. Κρίνω ότι ένας πολιτικός που ασκεί αντιπολίτευση, που προσπαθεί να χτυπήσει το Μνημόνιο, να αλλάξει την Ελλάδα, δεν διανοούμαι να έχει τέτοια θέση και την επόμενη στιγμή να καταγγέλλω το ΠΑΣΟΚ ότι ένας στους τρεις νέους έμεινε άνεργος», ανέφερε.

Η κ. Τζότζολα απάντησε και στην κριτική που δέχθηκε ότι ήταν αργόμισθη λέγοντας: «Επειδή κάποιοι προσπαθούν να με παρουσιάσουν ως αργόμισθη, θα σας πω ότι η αγορά με δέχθηκε μετά βαΐων και κλάδων και όλοι θα σας πουν για την πορεία μου στη δικηγορία, παρότι ολιγοετής. Από την αγορά με πήρε τότε ο ΓΓ Εμπορίου, Γιάννος Μπενόπουλος, για να τον βοηθήσω οικειοθελώς και αμισθί και αυτό επιβεβαιώνεται πανεύκολα. Από την αγορά με πήρε ο Κωστής Χατζηδάκης, για την απόλυτα «καυτή πατάτα» της «Ολυμπιακής» επί κυβέρνησης Καραμανλή. Δεν με πήρε για τα ωραία μου μάτια, όπως λένε ορισμένοι. Μ’ αυτή την ιδιότητα έγινε και το τελικό κλείσιμο της ιδιωτικοποίησης της «Ολυμπιακής» και από εκεί και πέρα ζήτησε τη συνδρομή μου και στο υπουργείο Ανάπτυξης. Θεωρώ ότι το κάθε ευρώ που έχω πάρει είναι από τη δουλειά μου. Από εκεί βγάζω το ψωμί μου. Τελεία και παύλα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου